Este una dintre cele mai apreciate actrițe din Cetatea Filmului. Premiată cu două Oscaruri (dintre care unul obținut în 2020, pentru rolul din „Judy”, lansat în 2019), cu două premii BAFTA și patru Globuri de Aur, viața lui Renée Zellweger nu a fost lipsită de episoade dramatice. Iată câteva lucruri interesante despre vedetă!

Visând la o carieră hollywoodiană, Zellweger a muncit încă din primul an de facultate atunci când tatăl său, elvețianul Emil Erich Zellweger, și-a pierdut slujba și nu a mai putut să o susțină financiar. Din acel moment, actrița a început să lucreze ca și chelneriță într-un bar din Austin, Texas.

Renée Zellweger a avut o relație cu Jim Carrey (1999-2000), a fost căsătorită pentru patru luni cu cântărețul Kenny Chesney, a avut o relație de doi ani cu Bradley Cooper și, cea mai lungă iubire a fost cea cu muzicianul Doyle Bramhall II (2012-2019).

După ce a cucerit publicul cu filme precum “The Bridget Jones Diary”, “Cinderella Man”, “Chicago”, a fost premiata cu Oscar și alte numeroase premii, Zellweger a hotarat să facă o pauză și să părăsească, pentru o vreme, platourile de filmare. În 2016, actrița afirma că tânjea după puțină normalitate și că avea nevoie de un timp doar pentru ea.

Numele său a apărut în scandalul #metoo, în procesul pe care i l-a intentat actrița Melissa Sagemiller producătorului Harvey Weinstein. Aceasta a spus că producătorul i-a oferit ca argument al avansurilor sale faptul că și Renée Zellweger sau Charlize Theron i-au oferit favoruri sexuale pentru a obține diferite roluri.

Renée  a făcut parte în 2005 dintr-o campanie realizată în Elveția de prevenire a virusui HIV și este un susținător al egalității de gen, vizitând Liberia în 2011 pentru aceasă cauză.

CITESTE SI:

https://www.alistmagazine.ro/cine-este-noul-iubit-al-lui-renee-zellweger/

 

Related Posts