Monica Cismaru ∙ May 30, 2022 ∙ 3 min read
Regina Elizabeta a II-a va primi un cadou nesperat cu ocazia aniversării Jubileului de Platină- împlinirea a 70 de ani petrecuți pe tronul Marii Britanii. Suveranul își va vedea pentru prima dată strănepoata, pe Lilibet, fiica Ducilor de Sussex – Prințul Harry și Meghan Markle.

Micuța Lilibet Diana împlinește pe 4 iunie un an, iar prima ei aniversare va fi petrecută în Marea Britanie, unde va lua parte alături de părinții și de fratele ei, Archie, la celebrările organizate pentru străbunic ei, Regina. Lilibet a fost botezată după numele de alint din copilărie al Reginei Elizabeta. Cea de-a doua născută a Ducilor de Sussex a venit pe lume în Los Angeles, în urmă cu un an, și de atunci niciun membru al familiei regale din Europa nu a întâlnit-o.

regina meghan harry

Relațiile tensionate dintre Prințul Harry, Meghan Markle și restul familiei regale au împiedicat marea întâlnire, care va avea loc într-un final sâmbătă, pe 4 iunie. Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut Paștele alături de Regina Elizabeta, la Palatul Windsor, de unde au plecat către Haga. Atunci, cei doi au venit în Europa fără cei doi copii – Archie, în vârstă de trei ani și Lilibet.

Aniversarea micuței Lilibet va avea loc la Frogmore Cottage, de lângă Palatul Windsor, locul în care au stat pentru o scurtă perioadă de timp Harry și Meghan. Acum, casa este ocupată de Prințesa Eugenie, de soțul ei, Jack Brooksbank și de fiul lor, August.

Harry și Meghan vor sta patru zile în Marea Britanie pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei.

regina meghan harry

Suveranul Marii Britanii nu se află în cea mai bună formă din cauza vârstei înaintate- 96 de ani- și și-a redus aparițiile publice la maximum în ultimul an, iar îndatoririle sale au fost preluate de ceilalți memebri ai familiei regale- Prințul Charles, Prințesa Anne și de Ducii de Cambridge, William și Kate Middleton.

Totuși, Regina Elizabeta a II-a va avea două apariții publice săptămâna aceasta – una în cursul zilei de joi, când va apărea la balconul de la Buckingham Palace, în timpul paradei date cu ocazia zilei în care s-a urcat pe tron și încă una vineri, la Catedrala Sf. Paul.

Ducii de Sussex, care filmează pentru un reality-show pentru Netflix, i-au promis Reginei că nu vor veni însoțiți de camerele de filmare în Marea Britanie, că vor încerca să aibă o atitudine discretă și că vor lua parte la evenimentele la care se reunește întreaga familie, iar dramele de genul celei din urmă cu un an, când au făcut declarații explozive, vor fi evitate.

Foto: Hepta

Related Posts

8 filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc…

Harry Styles lansează o colecție de haine alături de Gucci

Harry Styles, unul dintre cei mai de succes cântăreți la ora actuală, lansează o colecție de haine alături…

Cum arată cea mai recentă achiziție imobiliară făcută de Nicole Kidman în Sydney

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița…

Lectura de vacanță – Ce cărți citesc vedetele?

Timpul trece altfel în vacanță. Frumusețea după-amiezelor leneșe de vară nu este întrecută decât de timpul petrecut citind…

Casa noastră/ Utama câștigă Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

Câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 25…

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…