Monica Cismaru ∙ January 18, 2022 ∙ 3 min read

Presa britanică scrie că Prințul Charles e nerăbdător s-o cunoască pe Lilibet Diana (7 luni), nepoata sa și fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, de accea a înaintat o invitație fermă către Harry și Meghan de a sta la el, când Ducii vor vizita Marea Britanie pentru prima dată în doi ani.

în timpul vizitei lor in Marea Britanie. Familia regală britanică n-a apucat s-o cunoască încă pe mezina familiei, deoarece aceasta s-a născut în California, iar părinții ei n-au mai călătorit în afara Statelor Unite de doi ani, de când s-a produs Megxit.

Anul acesta, se pare că Ducii de Sussex au în plan să viziteze din nou Marea Britanie și s-o prezinte pe Lilibet familiei regale – Reginei Elizabeta a II-a și Prințului Charles, care n-au apucat s-o vadă până acum. Totuși, Ducii de Sussex – Meghan și Harry ridică pretenții înainte să vină în Marea Britanie – cer protecție poliției și chiar sunt dispuși să plătească din propriul lor buzunar cheltuielile aferente.

meghan harry

”Prințul de Wales este foarte trist din cauză că n-a avut încă ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, care îi lipsesc foarte mult.

Este un bunic fantastic și adoră acest statut și este de la sine înteles că îi lipsește foarte mult acest lucru, întâlnirea cu copiii lui Harry”, citează Daily Mail o sursă din apropierea familiei regale.

printul charles

”Își dorește să remedieze acest lucru și de aceea a făcut această invitație către Harry și Meghan de a sta la el dacă ei își doresc asta, în orice perioadă”, adaugă sursa citată.

meghan harry

Prințul Harry a înaintat deja o cerere oficială către guvernul britanic pentru a-l lăsa să plătească din fonduri proprii protecția poliției în cazul unei vizite în Anglia.

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a transmis deja că Harry vrea să-și aducă copiii în țara lui natală, dar că este prea periculos fără protecția poliției.

”Ducele și Ducesa de Sussex plătesc din banii proprii o firmă privată de securitate pentru familia lor, dar aceasta nu poate activa în Marea Britanie. În absența unor astfel de măsuri de protecție, Prințul Harry și restul familiei nu pot veni în Marea Britanie”, sună comunicatul emis.

meghan harry

Harry și Meghan și-au pierdut dreptul la protecție din partea poliției britanice în Marea Britanie odată ce au renunțat la statutul de membri activi ai familiei regale și s-au mutat în SUA, în 2020. Cuplul și-a motivat atunci decizia prin faptul că traiul pe continent devenise insuportabil din cauza atitutdinii rasiste față de Meghan din partea presei britanice.

O posibilă vizită a Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Marea Britanie ar fi fost în cărți pentru primavăra-vara lui 2022, când au loc Jocurile Invictus, patronate de prinț, în luna mai, dar și Jubileul de Platină al Reginei, care are loc între 2-5 iunie, când se celebrează 70 de ani de când Regina Elizabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii.

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…