Monica Cismaru ∙ January 18, 2022 ∙ 3 min read

Presa britanică scrie că Prințul Charles e nerăbdător s-o cunoască pe Lilibet Diana (7 luni), nepoata sa și fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, de accea a înaintat o invitație fermă către Harry și Meghan de a sta la el, când Ducii vor vizita Marea Britanie pentru prima dată în doi ani.

în timpul vizitei lor in Marea Britanie. Familia regală britanică n-a apucat s-o cunoască încă pe mezina familiei, deoarece aceasta s-a născut în California, iar părinții ei n-au mai călătorit în afara Statelor Unite de doi ani, de când s-a produs Megxit.

Anul acesta, se pare că Ducii de Sussex au în plan să viziteze din nou Marea Britanie și s-o prezinte pe Lilibet familiei regale – Reginei Elizabeta a II-a și Prințului Charles, care n-au apucat s-o vadă până acum. Totuși, Ducii de Sussex – Meghan și Harry ridică pretenții înainte să vină în Marea Britanie – cer protecție poliției și chiar sunt dispuși să plătească din propriul lor buzunar cheltuielile aferente.

meghan harry

”Prințul de Wales este foarte trist din cauză că n-a avut încă ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, care îi lipsesc foarte mult.

Este un bunic fantastic și adoră acest statut și este de la sine înteles că îi lipsește foarte mult acest lucru, întâlnirea cu copiii lui Harry”, citează Daily Mail o sursă din apropierea familiei regale.

printul charles

”Își dorește să remedieze acest lucru și de aceea a făcut această invitație către Harry și Meghan de a sta la el dacă ei își doresc asta, în orice perioadă”, adaugă sursa citată.

meghan harry

Prințul Harry a înaintat deja o cerere oficială către guvernul britanic pentru a-l lăsa să plătească din fonduri proprii protecția poliției în cazul unei vizite în Anglia.

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a transmis deja că Harry vrea să-și aducă copiii în țara lui natală, dar că este prea periculos fără protecția poliției.

”Ducele și Ducesa de Sussex plătesc din banii proprii o firmă privată de securitate pentru familia lor, dar aceasta nu poate activa în Marea Britanie. În absența unor astfel de măsuri de protecție, Prințul Harry și restul familiei nu pot veni în Marea Britanie”, sună comunicatul emis.

meghan harry

Harry și Meghan și-au pierdut dreptul la protecție din partea poliției britanice în Marea Britanie odată ce au renunțat la statutul de membri activi ai familiei regale și s-au mutat în SUA, în 2020. Cuplul și-a motivat atunci decizia prin faptul că traiul pe continent devenise insuportabil din cauza atitutdinii rasiste față de Meghan din partea presei britanice.

O posibilă vizită a Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Marea Britanie ar fi fost în cărți pentru primavăra-vara lui 2022, când au loc Jocurile Invictus, patronate de prinț, în luna mai, dar și Jubileul de Platină al Reginei, care are loc între 2-5 iunie, când se celebrează 70 de ani de când Regina Elizabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…