Monica Cismaru ∙ January 18, 2022 ∙ 3 min read

Presa britanică scrie că Prințul Charles e nerăbdător s-o cunoască pe Lilibet Diana (7 luni), nepoata sa și fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, de accea a înaintat o invitație fermă către Harry și Meghan de a sta la el, când Ducii vor vizita Marea Britanie pentru prima dată în doi ani.

în timpul vizitei lor in Marea Britanie. Familia regală britanică n-a apucat s-o cunoască încă pe mezina familiei, deoarece aceasta s-a născut în California, iar părinții ei n-au mai călătorit în afara Statelor Unite de doi ani, de când s-a produs Megxit.

Anul acesta, se pare că Ducii de Sussex au în plan să viziteze din nou Marea Britanie și s-o prezinte pe Lilibet familiei regale – Reginei Elizabeta a II-a și Prințului Charles, care n-au apucat s-o vadă până acum. Totuși, Ducii de Sussex – Meghan și Harry ridică pretenții înainte să vină în Marea Britanie – cer protecție poliției și chiar sunt dispuși să plătească din propriul lor buzunar cheltuielile aferente.

meghan harry

”Prințul de Wales este foarte trist din cauză că n-a avut încă ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, care îi lipsesc foarte mult.

Este un bunic fantastic și adoră acest statut și este de la sine înteles că îi lipsește foarte mult acest lucru, întâlnirea cu copiii lui Harry”, citează Daily Mail o sursă din apropierea familiei regale.

printul charles

”Își dorește să remedieze acest lucru și de aceea a făcut această invitație către Harry și Meghan de a sta la el dacă ei își doresc asta, în orice perioadă”, adaugă sursa citată.

meghan harry

Prințul Harry a înaintat deja o cerere oficială către guvernul britanic pentru a-l lăsa să plătească din fonduri proprii protecția poliției în cazul unei vizite în Anglia.

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a transmis deja că Harry vrea să-și aducă copiii în țara lui natală, dar că este prea periculos fără protecția poliției.

”Ducele și Ducesa de Sussex plătesc din banii proprii o firmă privată de securitate pentru familia lor, dar aceasta nu poate activa în Marea Britanie. În absența unor astfel de măsuri de protecție, Prințul Harry și restul familiei nu pot veni în Marea Britanie”, sună comunicatul emis.

meghan harry

Harry și Meghan și-au pierdut dreptul la protecție din partea poliției britanice în Marea Britanie odată ce au renunțat la statutul de membri activi ai familiei regale și s-au mutat în SUA, în 2020. Cuplul și-a motivat atunci decizia prin faptul că traiul pe continent devenise insuportabil din cauza atitutdinii rasiste față de Meghan din partea presei britanice.

O posibilă vizită a Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Marea Britanie ar fi fost în cărți pentru primavăra-vara lui 2022, când au loc Jocurile Invictus, patronate de prinț, în luna mai, dar și Jubileul de Platină al Reginei, care are loc între 2-5 iunie, când se celebrează 70 de ani de când Regina Elizabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii.

Foto: Hepta

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…