Monica Cismaru ∙ May 18, 2022 ∙ 2 min read
Prințul Albert de Monaco dovedește că prioritatea sa sunt cei doi gemeni în vârstă de 7 ani, Prinții Gabriella și Jacques, mai ales că mama lor, Prințesa Charlene, se confruntă cu probleme emoționale și nu-și poate petrece tot timpul alături de cei mici.

Cel mai recent, Prințul Albert de Monaco i-a dus pe cei doi moștenitori la Disneyland Paris, de unde au transmis poze emoționante, făcute în fața castelului Frumoasei din Pădurea Adormită.

Prinții Jacques și Gabriella s-au pozat și cu Mickey și cu Minnie Mouse, principalele atracții ale parcului de distracții vizitat de milioane de turiști anual.

Vizita familiei regale vine în contextul aniversării de 30 de ani de la înființarea parcului de distracții, dar aceasta nu e prima dată când cei mici se află la Disneyland. Prima lor vizită în parc a fost făcută în aprilie 2019.

Cea mai recentă apariție în formulă completă a familie regale monegaște – Prințul Albert, Prințesa Charlene și cei doi copii – a avut loc pe 7 mai, când au luat parte la un meci de rugby în Monaco. Evenimentul a fost cea de-a doua apariție de-ale lui Charlene de când a revenit în Monaco după o lungă perioadă petrecută la un centru de reabilitare din Elveția – unde a primit îngrijiri pentru epuizare profundă, atât psihică, cât și fizică. Se pare că Prințesa Charlene nu și-a însoțit familia la Disneyland. Presa internațională scrie că Prințul Albert începe încet și sigur, să i obișnuiască pe cei mici cu responsabilitățile regale, fa fel cum au procedat și părinții lui cu el.

”Părinții noștri (Prințul Rainier și Prințesa Grace) ne-au luat de timpuriu cu ei în vizite oficiale, dar noi nu simțeam că facem parte de la obligațiile de stat. Noi eram mici, iar ei își făceau îndatoririle serioase și stăteau cu noi când erau liberi și prețuiam acele momente”, a declarat Prințul Albert pentru People. Jacques și Gabriella încă sunt la vârsta la care explorează peste tot, mai ales în aceste excursii. Este fabulos să-ți faci astfel de amintiri cu ei”, adaugă suveranul.

Foto: SYLVAIN BECHE/DISNEYLAND PARIS 

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…