Charlene de Monaco a putut fi văzută în public, sâmbăta trecută, alături de soțul ei, Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, și de gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 7 ani.

Evenimentul E-Prix a reprezentat pentru membrii familiei regale din Monaco prima ieșire publică, de când Charlene s-a întors în principat după tratament.

Prințesa însă nu părea prea fericită, ba chiar „izolată emoțional de Prințul Albert”, în ciuda faptului că a încercat să „sublinieze rolul ei de soție iubitoare” în timpul evenimentului. În imaginile redate de presa internațională se poate observa cum Charlene stă în spatele Gabriellei și își sprijină într-un mod protector mâna pe pieptul fiicei sale, lăsând la vedere inelele de nuntă și de logodnă.

Cei doi sunt văzuți tot mai rar împreună de când prințesa a petrecut aproximativ 10 luni în Africa de Sud anul trecut, după ce a contractat o infecție gravă a sinusurilor în timpul unei călătorii. Din cauza acesti boli, Charlene a trebuit să se interneze în spital, iar întoarcerea ei la Monaco a fost amânată.

După ce s-a întors în principat anul trecut, Prințesa a plecat din nou, de data aceasta în Elveția, pentru a primi un tratament pentru „epuizare”. (FOTO: Hepta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts