Monica Cismaru ∙ May 11, 2022 ∙ 3 min read
Presa franceză și cea belgiană scriu că între Prințul Albert de Monaco și soția lui înstrăinată, Charlene, ar exista o înțelegere de ordin financiar, prin care suveranul i-ar plăti acesteia câte 12 milioane de euro pe an pentru a-și îndeplini îndatoririle oficiale.

Nu mai e niciun secret că, de ceva timp, există probleme în cuplul regal al statului Monaco- Prințul Albert și soția lui, Charlene, care au împeună doi copii, gemenii Gabriella și Jacques. Anul trecut, prințesa Charlene a petrecut o perioadă extinsă în Africa de Sud, din cauza unei probleme de sănătate, iar la revenirea ei în Europa, Prințul Albert a a anunțat că soția lui va petrece ceva timp la un centru de reabilitare din Elveția, din cauza epuizării.

albert charlene

Prințesa Charlene își face apariția din când în cand în public, alături de soțul ei și de copii și postează diverse fotogafii și mesaje pe social media, dar toate adâncesc și mai mult misterul asupra a ceea ce se petrece în interiorul familiei regale. Recent, presa franceză și cea belgiană au scris despre un contract pe care cei doi soți l-ar fi încheiat, prin care Prințul Albert îi oferă soției lui 12 milioane de euro pe an pentru a se afișa alături de el la evenimentele publice.

Printre evenimentele la care Charlene s-ar angaja să stea alături de Prințul Albert s-ar număra Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco și Balul Trandafirilor – eveniment caritabil.

albert charlene
Prințul Albert, Charlene și copiii lor, Jacques și Gabriella, la cea mai recentă apariție de-ale lor în public, de pe 30 aprilie

”Bineînțeles că prințesa se bucură de privilegiile de la palat, dar nu are banii ei proprii. A trecut printr-o perioadă dificilă și ar fi de înțeles intenția ei de a-și asigura un o siguranță financiară”, citeaza Mail Online o sursă de la palatul regal din Monaco.

Prințul Albert i-ar plăti soției lui banii din conturile proprii, deoarece averea lui este una consistentă- suveranul este miliardar. În plus, casa regală alocă 40 de milioane de euro anual pentru cheltuilelile bunei funcționări a instituției regale.

Totuși, Charlene de Monaco nu a făcut niciodată declarații prin care să-și ponegrească soțul, din contră, a avut întotdeauna o atitudine diplomatică în public față de el. ”Când soțul meu are probleme, mi le împărtășește, iar eu îi spun, la rândul meu: Indiferent de ce se întâmplă, sunt alături de tine 100%. Voi fi alături de tine necondiționat, la bine și la rău”, a declarat Prințesa în luna ianuarie a anului trecut într-un interviu acordat publicației Point de Vue.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…