Presa franceză și cea belgiană scriu că între Prințul Albert de Monaco și soția lui înstrăinată, Charlene, ar exista o înțelegere de ordin financiar, prin care suveranul i-ar plăti acesteia câte 12 milioane de euro pe an pentru a-și îndeplini îndatoririle oficiale.

Nu mai e niciun secret că, de ceva timp, există probleme în cuplul regal al statului Monaco- Prințul Albert și soția lui, Charlene, care au împeună doi copii, gemenii Gabriella și Jacques. Anul trecut, prințesa Charlene a petrecut o perioadă extinsă în Africa de Sud, din cauza unei probleme de sănătate, iar la revenirea ei în Europa, Prințul Albert a a anunțat că soția lui va petrece ceva timp la un centru de reabilitare din Elveția, din cauza epuizării.

albert charlene

Prințesa Charlene își face apariția din când în cand în public, alături de soțul ei și de copii și postează diverse fotogafii și mesaje pe social media, dar toate adâncesc și mai mult misterul asupra a ceea ce se petrece în interiorul familiei regale. Recent, presa franceză și cea belgiană au scris despre un contract pe care cei doi soți l-ar fi încheiat, prin care Prințul Albert îi oferă soției lui 12 milioane de euro pe an pentru a se afișa alături de el la evenimentele publice.

Printre evenimentele la care Charlene s-ar angaja să stea alături de Prințul Albert s-ar număra Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco și Balul Trandafirilor – eveniment caritabil.

albert charlene
Prințul Albert, Charlene și copiii lor, Jacques și Gabriella, la cea mai recentă apariție de-ale lor în public, de pe 30 aprilie

”Bineînțeles că prințesa se bucură de privilegiile de la palat, dar nu are banii ei proprii. A trecut printr-o perioadă dificilă și ar fi de înțeles intenția ei de a-și asigura un o siguranță financiară”, citeaza Mail Online o sursă de la palatul regal din Monaco.

Prințul Albert i-ar plăti soției lui banii din conturile proprii, deoarece averea lui este una consistentă- suveranul este miliardar. În plus, casa regală alocă 40 de milioane de euro anual pentru cheltuilelile bunei funcționări a instituției regale.

Totuși, Charlene de Monaco nu a făcut niciodată declarații prin care să-și ponegrească soțul, din contră, a avut întotdeauna o atitudine diplomatică în public față de el. ”Când soțul meu are probleme, mi le împărtășește, iar eu îi spun, la rândul meu: Indiferent de ce se întâmplă, sunt alături de tine 100%. Voi fi alături de tine necondiționat, la bine și la rău”, a declarat Prințesa în luna ianuarie a anului trecut într-un interviu acordat publicației Point de Vue.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts