Într-o conjuctură mai puțin fericită pentru Prințul Albert de Monaco, având în vedere suferința secretă a soției lui, Prințesa Charlene, internată într-un centru de tratament încă de dinainte de Crăciun, prima născută a acestuia, Jazmin Grimaldi, a publicat o fotografie alături e ceilalți trei frați vitregi – Alexandre Grimaldi-Coste, de 18 ani, și de Prinții gemeni Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani.

Aceasta este prima imagine în care apar toți copiii Prințului Albert, născuți legitim sau nelegitim.

Jazmin Grimaldi are 29 de ani și provine din scurta aventură pe care Prințul Albert de Monaco a avut-o cu americanca Tamara Rotolo. Jazmin și tatăl ei au o relație apropiată și petrec timp împreună.

copii printul albert monaco

Al doilea născut al lui Albert este Alexandre Grimaldi Coste, de 18 ani, a cărui mamă este Nicole Coste, o fostă stewardesă cu care Prințul a avut de asemenea, o relație, începută în 1997. Singurii copii care s-au născut în timpul unui mariaj al Prințului sunt gemenii Jacques și Gabriella, cei care au și titlul de Prinți. Mama lor este Prințesa Charlene de Monaco, o fostă sportivă olimpică de origine sud-africană, în prezent tratată într-un centru de recuperare secret, dupa o lungă perioadă petrecută în țara ei natală.

copii printul albert monaco

Jazmin Grimaldi a publicat fotografia alături de frații ei vitregi laolaltă cu alte imagini retrospective ale lui 2021, dar nu a oferit informații suplimentare despre aceasta. Se pare că fotografia a fost făcută în luna august 2021, perioadă trădată de tunsoarea Gabriellei, care și-a tăiat părul singură, iara mama ei a scris atunci despre acest lucru pe Instagram.

jazmin grimaldi
Jazmin Grimaldi

Jazmin și-a cunoscut tatăl când avea 11 ani, după ce acesta a fost obligat de instanță să-și recunoască paternitatea.

”Voiam să am o conexiune cu tatăl meu, să-l cunosc, iar el să mă cunoască pe mine. Mi-a lipsit prezența lui paternă în viața mea. E minunat totuși că s-a întâmplat acest lucru până la urmă și avem o relație grozavă”, spunea Jazmin Grimaldi într-un interviu acordat în 2015 publicației Harper’s Bazaar.

jazmin grimaldi

Publicația People scrie că Prințesa Charlene ar fi cea care e responsabilă de relația apropiată dintre Prințul Albert și ceilalți copii ai săi, Jazmin și Alexandre.

charlene monaco

Potrivit constituției monegaște, Jazmin și Alexandre nu pot face parte din linia succesiunii la tron, dar tatăl lor le-a asigurat o situație financiară bună și i-a deschis mai multe uși primei lui născute, alături de care se afișează adesea.

Foto: Hepta, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts