Monica Cismaru ∙ November 22, 2021 ∙ 3 min read

printesa charlene monaco

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) a declarat în exclusivitate pentru publicația People că soția lui, Prințesa Charlene (43 de ani), se află sub tratament într-un sanatoriu din afara statului Monaco, unde a fost internată cu acordul ei, din cauza epuizării emoționale și fizice profunde. Se pare că Prințesa Charlene trebuie să stea acolo cel puțin câteva săptămâni pentru a se reface. 

Internarea Prințesei Charlene la sanatoriu s-a produs la câteva zile după revenirea ei în Europa din Africa de Sud, unde a stat jumătate de an, invocând o afecțiune ORL, care nu i-a permis să călătorească. 

printesa charlene monaco

Prințul Albert a adăugat că imediat după ce a revenit din Africa de Sud, Prințesa Charlene s-a comportat bine timp de câteva ore, dar imediat după s-a dovedit că starea nu era atât de bună pe cât se credea”. La o săptămână după ce reuniunea cu familia ei – Prințul Albert și cei doi gemeni în vârstă de 6 ani, Prinții Jacques și Gabriella, Prințesa Charlene a anunțat că se retrage de la festivitățile Zilei Naționale a statului Monaco, din cauza oboselii profunde.

printesa charlene monaco

Opinia publică și presa au tras imediat concluzia că familia regală monegască trece printr-o criză familială fără precedent, lucru infirmat de Prințul Albert. ”Probabil că voi repeta la nesfârșit, dar acest lucru nu are legătură cu relația noastră. Vreau să clarific acest aspect: nu există probleme în cuplul nostru, nu sunt probleme care țin de cele dintre un soț și o soție. Problemele sunt de altă natură. Starea ei actuală este rezultatul unor factori care sunt de natură privată. În mod evident, este epuizată, atât fizic cât și psihic. A fost copleșită și n-a mai putut face față îndatoririlor oficiale, vieții, în general, nici măcar îndatoririlor familiale.” 

În mod evident au apărut consecințele multiplelor operații chirurgicale pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta cu siguranță a fost un factor, dar în acest moment, prefer să nu mai fac alte comentarii. A suferit o epuizare majoră. N-a dormit bine timp de zile întregi și nici n-a mâncat suficient. A slăbit foarte mult, lucru ce a făcut-o vulnerabilă în fața altor afecțiuni: o răceală, o gripă, sau, Doamne-ferește, COVID”, adaugă Albert de Monaco.

”Deoarece știu că circulă multe zvonuri, vreau să subliniez că nu suferă de COVID. Și nici de cancer. Nu e o problemă de natură intimă, de cuplu. Și, ca să infirm și celelalte speculații, nu e vorba nici de operații estetice. Am discutat cu frații ei și cu cumnata ei. Charlene deja s-a hotărât și ne-a confirmat și noua. Ea și-a dorit acest lucru. Știa deja că cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă e să se retragă la un centru unde să beneficieze de tratament medical adecvat, dar nu în Monaco. Din motive de păstrare a discreției, trebuia să fie undeva în afara statului Monaco. Ea a fost foarte calmă și înțelegătoare. Și-a dat seama și singură că are nevoie de tratament. Nu poți forța pe cineva să înțeleagă că are nevoie de tratament, trebuie să priceapă singur acest lucru”, mai spune suveranul monegasc.

”Am vrut doar ca ea să știe c-o iubim foarte mult, că suntem alături de ea și că cel mai important lucru acum e sănătatea ei. Nu trebuie să-și facă griji pentru nimic altceva. Toți o iubim, copiii o iubesc și nu-i dorim decât binele”, a conchis Prințul Albert. 

 

 

Foto: Hepta

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…