printesa charlene monaco familie

După intervenția chirurgicală misterioasă suferită de Prințesa Charlene de Monaco (43 de ani), care a ținut-o departe de cei dragi, familia regală monegască s-a reunit.

 

Prințesa Charlene, Prințul Albert și copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella, în vârstă de șase ani, s-au reunit în Africa de Sud, țara natală a prințesei, locul în care aceasta s-a retras în utlimele trei luni pentru a se trata de o afecțiune despre care nu a oferit mai multe amănunte și despre care se știe doar că i-ar fi afectat sinusurile. Prințesa Charlene a publicat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, alături de familia ei, în ipostaze pline de afecțiune.

printesa charlene

printesa charlene

Boala de care a suferit Charlene ar fi fost contractată chiar în timpul vizitei prințesei din Africa de Sud, iar aceasta o impiedică să călătorească cu avionul până în luna octombrie, ac. Prințesa Charlene a fost operată pe 13 august, când a fost supusă anesteziei generale.

printesa charlene

Prințesa a declarat că este în al nouălea cer că și-a reîntâlnit familia și s-a amuzat pe seama tunsorii fiicei ei, care a încercat să-și facă freza singură.

Lipsa Prințesei Charlene de la evenimentele oficiale de la Palat nu a trecut neobservată de presă, care speculează pe marginea zvonurilor că Prințul Albert s-ar confrunta cu un nou proces de paternitate. Acesta mai are câțiva copii din flori, pe lângă cei legitimi.

 

Foto: Instagram

 

Related Posts