jazmin grace grimaldi printul albert monaco

Jazmin Grace Grimaldi are 28 de ani și este unul dintre cei doi copii nelegitimi ai Prințului Albert de Monaco și descendenta Prințesei Grace de Monaco.

Jazmin Grace Grimaldi a venit pe lume în martie 1992 și este rezultatul relației pasagere pe care Prințul Albert de Monaco l-a avut cu chelnerița americană Tamara Jean Rotolo, transformată mai târziu în agent imobiliar.

Jazmin este primul copil din flori al Prințului și primul lui născut, a cărui paternitate a fost recunoscută de Albert în 2006, în urma presiunilor media. Acesta mai are un fiu nelegitim, Alexandre Coste Grimaldi, în vârstă de 17 de ani. Prințul are și doi moștenitori legitimi, gemenii în vârstă de cinci ani – Jaques (moștenitorul tronului monegasc) și Gabrielle Grimaldi, Contesă de Carladès.

jazmin grace grimaldi printul albert monaco

Jazmin Grace Grimaldi 

Conform legii monegaște, copiii nelegimiti nu au dreptul de a figura în linia succesiunii la tron. Cu toate acestea, Jazmin are o relație apropiată cu tatăl ei, pe care l-a cunoscut de-abia la vârsta de 11 ani. În prezent, tatăl și fiica petrec timp împreună, iar Jazmin îl vizitează frecvent la Monaco și are o relație apropiată și cu mama ei vitregă, Prințesa Charlene de Monaco.

Fiica Prințului Albert s-a născut în Palm Springs, California, iar mama ei nu i-a ascuns niciodată originea nobilă. Când era mică, Jazmin obișnuia să privească fotografii cu bunica ei, fosta actriță Grace Kelly, devenită prințesă și să urmarească filmele acesteia, iar preferatul ei era High Society (1956). Jazmin a urmat un liceu catolic, unde a fost elevă eminentă și s-a remarcat și la facultate, unde a studiat artele.

jazmin grace grimaldi grace kelly

Jazmin Grace Grimaldi și Grace Kelly 

Chiar dacă este copil nelegitim, Jazmin figurează în lista de moștenitori ai tatălui ei, care are o avere estimată la peste un miliard de dolari.


Fiica Prințului
Albert a cochetat cu actoria și a apărut în câteva seriale, scurtmetraje și lungmetraje și cochetează și cu muzica. Aceasta a lansat deja câteva coveruri și piese originale pe YouTube și pe Spotify. Cea mai recentă încercare muzicală a prințesei nelegimite este alături de iubitul ei, modelul și actorul Ian Mellencamp (37 de ani), fiul artistului american John Mellencamp. Jazmin și Ian au o relație de patru ani și, cu ocazia celei mai recente aniversări, au lansat împreună piesa One Day at a Time, însoțită de imagini cu cei doi, inspirate din filmul din 1953 From Here to Eternity, cu Burt Lancaster și Deborah Kerr. Jamzin Grace și Ian locuiesc în California.

jazmin grace grimaldi ian mellencamp

Jazmin Grace Grimaldi și Ian Mellencamp 

 

Astă-vara, în luna august, Jazmin Grace a fost diagnosticată cu COVID-19 și a fost spitalizată timp de cinci zile. Si tatăl ei, Prințul Albert, a fost una dintre primele personalități infectate cu periculosul virus, în luna martie.

 

Foto: Hepta

Related Posts