Monica Cismaru ∙ January 25, 2022 ∙ 3 min read

Prințesa Charlene de Monaco își sărbătorește astăzi împlinirea a 44 de ani departe de casă și de familie. Soția Prințului Albert de Monaco se află la un centru de tratament a cărui amplasare e secretă pentru public, în care s-a internat în urmă cu câteva luni din proprie ințiativă, potrivit spuselor palatului.

printesa charlene monaco

Prințesa Charlene își sărbătorește ziua de naștere singură, dar pe contul ei oficial de Instagram a fost postat un filmuleț cu mai multe instantanee din viața prințesei, care includ cadre alături de familie și de personalități întâlnite de-a lungul timpului, dar și de la diverse ocazii și evenimente importante la care a luat parte de-a lungul timpului și imagini din copilăria ei. Charlene s-a izolat de familie pentru a primi tratament, astfel că nu îi are alături la împlinirea a 44 de ani pe copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella (7 ani), si nici pe soțul ei, Albert. Prințesa a ratat și aniversarea gemenilor de luna trecuta, când moștenitorii au împlinit 7 ani.

Prințesa a fost internată la un sanatoriu în noiembrie, la doar câteva zile de la revenirea ei în Monaco, după ce petrecuse 10 luni în țara ei natală, Africa de Sud, din cauza unor probleme de sănătate – fosta campionă la înot a suferit o intervenție chirurgicală ORL.

Palatul de la Monaco n-a oferit mai multe amănunte despre starea prințesei, dar Prințul Albert a spus ca suferă de epuizare fizică și emoțională și a mai menționat că aceasta era să moară în timp ce se afla în Africa, dar a evitat orice explicație concretă despre starea soției lui. Se pare că refacerea prințesei va mai dura câteva luni, informează sursele citate de presa străină.

Un alt comunicat emis de curtea monegască în junul Crăciunului informa că Prințul Albert și copiii plănuiau s-o viziteze pe Charlene cu ocazia sărbătorilor și cerea ca intimitatea familiei să fie respectată. De asemenea, acesta a mai negat și faptul că între el și soția lui ar exista probleme de natură conjugală.

Înainte de plecarea lui Charlene în Africa, mai mulți localnici din zona medievală Monaco Ville au povestit presei britanice că au văzut-o în repetate rânduri pe Prințesă prin zonă, că aceasta își petrecea timpul în afara Palatului Regal și că ar fi locuit într-un apartament modest de două camere amplasat deasupra unei fabrici de ciocolată. Charlene ar fi ieșit în public, la plimbare, alături de un bodyguard și nu ar fi fost văzută deloc în compania soțului ei.

Charlene și Prințul Albert s-au cunoscut la o competiție de înot din Monaco, în 2000, iar cei doi s-au căsătorit 11 ani mai târziu și în 2014 s-au născut gemenii lor, Gabriella și Jacques.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …