Prințesa Charlene de Monaco își sărbătorește astăzi împlinirea a 44 de ani departe de casă și de familie. Soția Prințului Albert de Monaco se află la un centru de tratament a cărui amplasare e secretă pentru public, în care s-a internat în urmă cu câteva luni din proprie ințiativă, potrivit spuselor palatului.

printesa charlene monaco

Prințesa Charlene își sărbătorește ziua de naștere singură, dar pe contul ei oficial de Instagram a fost postat un filmuleț cu mai multe instantanee din viața prințesei, care includ cadre alături de familie și de personalități întâlnite de-a lungul timpului, dar și de la diverse ocazii și evenimente importante la care a luat parte de-a lungul timpului și imagini din copilăria ei. Charlene s-a izolat de familie pentru a primi tratament, astfel că nu îi are alături la împlinirea a 44 de ani pe copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella (7 ani), si nici pe soțul ei, Albert. Prințesa a ratat și aniversarea gemenilor de luna trecuta, când moștenitorii au împlinit 7 ani.

Prințesa a fost internată la un sanatoriu în noiembrie, la doar câteva zile de la revenirea ei în Monaco, după ce petrecuse 10 luni în țara ei natală, Africa de Sud, din cauza unor probleme de sănătate – fosta campionă la înot a suferit o intervenție chirurgicală ORL.

Palatul de la Monaco n-a oferit mai multe amănunte despre starea prințesei, dar Prințul Albert a spus ca suferă de epuizare fizică și emoțională și a mai menționat că aceasta era să moară în timp ce se afla în Africa, dar a evitat orice explicație concretă despre starea soției lui. Se pare că refacerea prințesei va mai dura câteva luni, informează sursele citate de presa străină.

Un alt comunicat emis de curtea monegască în junul Crăciunului informa că Prințul Albert și copiii plănuiau s-o viziteze pe Charlene cu ocazia sărbătorilor și cerea ca intimitatea familiei să fie respectată. De asemenea, acesta a mai negat și faptul că între el și soția lui ar exista probleme de natură conjugală.

Înainte de plecarea lui Charlene în Africa, mai mulți localnici din zona medievală Monaco Ville au povestit presei britanice că au văzut-o în repetate rânduri pe Prințesă prin zonă, că aceasta își petrecea timpul în afara Palatului Regal și că ar fi locuit într-un apartament modest de două camere amplasat deasupra unei fabrici de ciocolată. Charlene ar fi ieșit în public, la plimbare, alături de un bodyguard și nu ar fi fost văzută deloc în compania soțului ei.

Charlene și Prințul Albert s-au cunoscut la o competiție de înot din Monaco, în 2000, iar cei doi s-au căsătorit 11 ani mai târziu și în 2014 s-au născut gemenii lor, Gabriella și Jacques.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts