Monica Cismaru ∙ January 25, 2022 ∙ 3 min read

Prințesa Charlene de Monaco își sărbătorește astăzi împlinirea a 44 de ani departe de casă și de familie. Soția Prințului Albert de Monaco se află la un centru de tratament a cărui amplasare e secretă pentru public, în care s-a internat în urmă cu câteva luni din proprie ințiativă, potrivit spuselor palatului.

printesa charlene monaco

Prințesa Charlene își sărbătorește ziua de naștere singură, dar pe contul ei oficial de Instagram a fost postat un filmuleț cu mai multe instantanee din viața prințesei, care includ cadre alături de familie și de personalități întâlnite de-a lungul timpului, dar și de la diverse ocazii și evenimente importante la care a luat parte de-a lungul timpului și imagini din copilăria ei. Charlene s-a izolat de familie pentru a primi tratament, astfel că nu îi are alături la împlinirea a 44 de ani pe copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella (7 ani), si nici pe soțul ei, Albert. Prințesa a ratat și aniversarea gemenilor de luna trecuta, când moștenitorii au împlinit 7 ani.

Prințesa a fost internată la un sanatoriu în noiembrie, la doar câteva zile de la revenirea ei în Monaco, după ce petrecuse 10 luni în țara ei natală, Africa de Sud, din cauza unor probleme de sănătate – fosta campionă la înot a suferit o intervenție chirurgicală ORL.

Palatul de la Monaco n-a oferit mai multe amănunte despre starea prințesei, dar Prințul Albert a spus ca suferă de epuizare fizică și emoțională și a mai menționat că aceasta era să moară în timp ce se afla în Africa, dar a evitat orice explicație concretă despre starea soției lui. Se pare că refacerea prințesei va mai dura câteva luni, informează sursele citate de presa străină.

Un alt comunicat emis de curtea monegască în junul Crăciunului informa că Prințul Albert și copiii plănuiau s-o viziteze pe Charlene cu ocazia sărbătorilor și cerea ca intimitatea familiei să fie respectată. De asemenea, acesta a mai negat și faptul că între el și soția lui ar exista probleme de natură conjugală.

Înainte de plecarea lui Charlene în Africa, mai mulți localnici din zona medievală Monaco Ville au povestit presei britanice că au văzut-o în repetate rânduri pe Prințesă prin zonă, că aceasta își petrecea timpul în afara Palatului Regal și că ar fi locuit într-un apartament modest de două camere amplasat deasupra unei fabrici de ciocolată. Charlene ar fi ieșit în public, la plimbare, alături de un bodyguard și nu ar fi fost văzută deloc în compania soțului ei.

Charlene și Prințul Albert s-au cunoscut la o competiție de înot din Monaco, în 2000, iar cei doi s-au căsătorit 11 ani mai târziu și în 2014 s-au născut gemenii lor, Gabriella și Jacques.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…