Monica Cismaru ∙ September 3, 2021 ∙ 2 min read

printesa charlene monaco

După o ședere suspect de îndelungată în țara ei natală, Africa de Sud, Prințesa Charlene (43 de ani) e gata să revină acasă, în regatul Monaco, potrivit declarațiilor soțului ei, Prințul Albert.

Prințul Albert de Monaco a declarat pentru publicația People că soția sa, Prințesa Charlene, e pregătită să revină acasă, după o ședere de câteva luni în Africa, din cauza unei probleme de sănătate.

În urmă cu câteva săptămâni, Prințesa Charlene a publicat pe Instagram mai multe fotografii alături de cei doi copii, gemenii Gabriella și Jacques și de Prințul Albert, care au vizitat-o în Africa de Sud. Prințesa a fost nevoită să petreca mai mult timp pe continentul african din cauza unei intervenții chirurgicale pentru o afecțiune ORL, fapt ce a împiedicat-o să călătoreasca.

Lipsa prințesei din peisaj a fost privită cu suspiciune de presă și de public, dar fotografiile publicate cu familia reîntregită și declarațiile Prințului Albert sunt menite să stingă speculațiile conform cărora ar exista pobleme grave în familia regală monegască.

printesa charlene monaco

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud încă din luna mai. Charlene a fost operată de urgență, iar intervenția a durat aproximativ patru ore. Odată ce doctorii îi dau undă verde, aceasta se va putea întoarce acasă, spune Albert.

printesa charlene monaco

Știu că ea a spus că nu se poate întoarce mai devreme de luna octombrie, dar asta era înainte de o nouă rundă de vizite la doctor. Sunt convins că revenirea ei va putea avea loc și mai devreme de atât. Este pregătită și spune, mai în glumă, mai în serios, că e gata să se îmbarce pe vapor și să se întoarcă în Europa”, a declarat Prințul Albert la revenirea sa din Africa de Sud.

Acesta adaugă că soția lui e într-o stare emoțională bună și ca a fost foarte bucuroasă să-și revadă cei doi copii în vârstă de 6 ani.

printesa charlene monaco

Presa și publicul n-au privi cu ochi buni lipsa prințesei și speculează pe marginea faptului că între ea și Albert ar exista probleme grave, alimentate și de noi suspiciuni de paternitate pentru un nou copil din flori al Prințului Albert. Acesta ar avea un fiu cu o fostă amantă, însoțitoarea de zbor originară din Togo – Nicole Coste, care i-ar fi dăruit un băiat, Alexandre. Cei trei – Albert, Nicole și Alexandre au fost fotografiați luând parte la același eveniment în luna iulie a acestui an. 

Imaginile publicate pe Instagram de Charlene din Africa de Sud o arată într-o formă fizică nu foarte bună. Prințesa e slabă, palidă și cu cearcăne, dar încearcă sa compună un tablou al familiei fericite alături de Albert și de cei doi copii.

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…