Monica Cismaru ∙ May 13, 2024 ∙ 2 min read

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza în prezent un tratament împotriva cancerului.

Prinșesa Beatrice, fiica cea mare a Prințului Andrew și neapota răposatei Regine Elisabeta a II-a, preia din angajamentele Prințesei de Wales Catherine, care suferă de cancer.

Rolul lui Beatrice în derularea evenimenteleor oficiale regale crește semnificativ, într-o perioadă în care monarhia britanică trece prin momente mai dificile, având în vedere că atât regele Charles III cât și nora lui, Catherine, suferă de cancer și urmează un tratament.

printesa beatrice
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice, în vârstă de 35 de ani, nu era până acum un membru al familiei regale cu obligații depline, pe care trebuia să le onoreze, dar acum este nevoită să intre în joc și să participe la mai multe momente-cheie din șirul evenimentelor cu etichetă regală.

Beatrice va lua parte, alături de Regele Charles III, la întâmpinarea Împăratului și Împărătasei Japoniei, Naruhito și Masako, în vizita lor de stat, care va avea loc la Palatul Buckingham luna viitoare. Pe lângă acest eveniment, Prințesa Beatrice mai are numeroase angajamente la nivel înalt în această vară, cum ar fi Tropping the Colour, un banchet de stat, Garter Day, aniversarea de 80 de ani de la debarcarea trupelor americane în Normandia și alte câteva garde-party-uri de la Palatul Buckingham.

printesa beatrice

Regele Charles se așteaptă ca nu numai Beatrice să intre în circuitul oficial regal, ci și sora ei mai mică, Prințesa Eugenie.

Prințesa Beatrice este căsătorităcu Edoardo Mapelli Mozzi, fiul lui Alex Mapelli-Mozzi, un schior olimpic britanico-italian și descendent al nobilimii italiene. Cei doi s-au căsătorit în mai 2020, la Capela Regală

de la  St James’s Palace, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Buckingham. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au o fiică, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, născută în 2021.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…