printesa beatrice edoardo mapelli mozzi

Prințesa Beatrice (33 de ani), nepoata Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a născut sâmbătă, pe 18 septembrie, o fetiță, la Chelsea and Westminster Hospital din Londra.

Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham și de proaspăta mamă, Prințesa Beatrice of York, care a scris pe Twitter: ”Sunt încântată să vă anunț venirea pe lume a fiicei noastre sâmbătă, pe 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Chelsea and Westminster Hospital din Londra. Mulțumesc echipei de moașe și personalului de la spital pentru grija minunată pe care mi-au acordat-o.”

printesa beatrice edoardo mapelli mozzi

Fetița a avut 2,7 kg la naștere, a anunțat Palatul Buckingham, care a adăugat că familia regală, dar și bunicii paterni sunt încântați de venirea pe lume a bebelușului și le mulțumesc încă o dată personalului maternitătii la care a născut prințesa, dar nu a menționat numele pe care îl va purta strănepoata Reginei.

Alteța Sa Regală și copilul se simt bine, iar cuplul este nerăbdător s-o prezinte pe fetiță fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, a mai scris Palatul Buckingham.

Acesta este primul copil al Prințesei Beatrice, care s-a căsătorit anul trecut, în iulie, cu Edoardo Mapelli Mozzi, un nobil italian miliardar. Edoardo mai are un fiu dintr-o relație anterioară cu arhitecta americano-asiatică, Dara Huang.

Fetița Prințesei Beatrice se află pe poziția 11 în ordinea succesiunii la tron și este cel de-al 12-lea nepot al Reginei Elizabeta a II-a. 

 

Foto: Hepta

Related Posts