printesa beatrice nunta

Prințesa Beatrice (31 de ani), nepoata Reginei Elizabeta a II-a a Regatului Unit, s-a căsătorit astăzi, în secret, pe domeniul Windsor, cu logodnicul ei, italianul Edoardo Mapello Mozzi (37 de ani), un dezvoltator imobiliar miliardar.

 

Nunta Prințesei Beatrice și a lui Edoardo Mapelli Mozzi fusese programată inițial în data de 29 mai, dar a fost amânată din cauza izbucnirii pandemiei de Coronavirus. Ceremonia religioasă ar fi trebuit să aibă loc la capela regală St James din Londra, iar petrecerea – în curtea Palatului Buckigham. Se pare că nunta a avut loc la Royal Chapel of All Saints din Windsor, iar la ceremonie au participat, pe lângă parinții mirilor, și Regina Elizabeta a II-a, alături de Ducele de Edinburgh, Prințul Philip. Aceasta este prima ieșire în public a cuplului regal, de la instalarea stării de carantină din Marea Britanie, acum, odată ce măsurile de siguranță s-au mai relaxat.

printesa beatrice nunta

În prezent, conform regulilor pe timp de pandemie, în Marea Britanie sunt permise nunțile cu maximum 30 de invitați și nu se știe încă cine a mai fost prezent la nunta princiară.

Soțul prințesei Beatrice este un apropiat al familiei acesteia. Tatăl lui Edoardo este contele Alessandro Mapelli Mozzi, fost schior olimpic. Beatrice și Edoardo formează un cuplu din 2018 și s-au logodit în luna septmebrie a anului trecut. Edoardo Mapelli Mozzi are un fiu dintr-o relație anterioară – Christopher, alintat Wolfie.

Foto: Hepta

Related Posts