Prințesa Beatrice se va căsători pe 29 mai. Unde va avea loc evenimentul

printesa beatrice nunta

După ce au amânat de mai multe ori anunțul datei în care va avea loc nunta regală, nepoata Reginei Elizabeta, Prințesa Beatrice (31 de ani) și italianul Edoardo Mapelli Mozzi (36 de ani) se vor căsători pe 29 mai, la Londra.

Se pare că recepția de nuntă avea loc chiar la Palatul Buckingham, dar locul în care va avea loc cununia religioasă nu a fost stabilit încă, și asta din cauza socrului mic, Prințul Andrew, implicat într-un scandal fără precedent. S-a aflat că acesta a avut legături strânse cu unul dintre cele mai consteste personaje, milionarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, de trafic de minori și de prostituție. Epstein s-a sinucis în închisoare în luna august 2019. Ca urmare, Prințul Andrew, Duce de York, și-a suspendat toate obligațiile ce-i reveneau ca și cadru militar, iar acest lucru o va împiedica pe fiica lui să-și oficieze slujba religioasă  The Guards’ Chapel, din St James’s Park, locul cel mai potrivit pentru un astfel de eveniment. Spre ghinionul lui Beatrice, la The Guards’ Chapel își pot oficia căsătoria doar familiile din care face parte un cadru militar.

nunta beatrice

Palatul Buckingham 

Surse din interiorul Buckigham, citate de presa britanică, spun că regina i-ar fi rugat pe toți membrii familiei să facă front comun pentru a-i oferi lui Beatrice o nuntă ca-n povești și-și pune speranțele ca acest eveniment să-i reunească pe toți cei dragi.

Povestea de dragoste dintre Beatrice și Edoardo durează de un an și jumătate, chiar dacă cei doi se cunosc din copilărie, iar Prințesa a fost cerută în căsătorie cu un inel estimat la 100 000 de lire sterline. Edoardo Mapelli Mozzi este tatăl unui băiețel de patru ani, botezat Christopher, provenit dintr-o relație anterioară cu arhitecta americană Dara Huang.

Foto: hepta

Categorii Lifestyle