După doi ani de logodnă, iată că a venit și momentul mult așteptat în care Brooklyn Beckham (23 de ani) și Nicola Peltz (27 de ani) vor păși în fața altarului.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se vor căsători sâmbătă, 9 aprilie, în Palm Beach, Florida, la reședința părinților miresei. Pregătirile pentru ceea ce ar putea deveni nunta anului sunt în toi și se pare că viitorii miri vor avea parte de o petrecere grandioasă. Nunta are loc pe proprietatea tatălui miresei, miliardarul Nelson Peltz, care deține o proprietate de 4000 de metri pătrați, pe malul oceanului, în valoare de 76 de milioane de dolari.

brooklyn beckham nicola peltz nunta

Este de la sine înțeles că mirii și părinții lor nu iau în seamă cheltuielile pentru nuntă, ale cărei costuri se ridică la 4 milioane de dolari, scrie presa britanică.

Marele eveniment va găzdui invitații în mai multe corturi, care au fost amplasate pe proprietatea păzită de gardieni cu câini dresați.

Invitații la nuntă sunt pe măsura celebrității mirilor – Gordon Ramsay, Marc Anthony, fostul fotbalist Phil Neville, Eva Longoria, Gisele Bundchen, Tom Brady și fosta componentă Spice Girls – Mel B au confirmat prezența. De asemenea, se speculează că la ceremonie ar lua parte și Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle.

brooklyn beckham nicola peltz nunta

Se pare ca viitori miri, Brooklyn Beckham si Nicola Peltz, au semnat deja un contract prenuptial. Averea parintilor lui Brooklyn, David si Victoria Beckham, se ridica la aproximativ 500 de milioane de dolari, dar aceasta paleste in fata averii socrului mic, care dispune de 1,7 miliarde de dolari.

Petrecerea va avea loc in corturi imense , albe, care vor fi amplasate cu vedere spre ocean.

De la nuntă va lipsi însă nașul mirelui, Sir Elton John, care se află în turneu.

Doamna de onoare a miresei este bunica ei maternă, iar domnișoara de onoare este sora mai mică a mirelui, Harper Beckham.

Familia lui Brooklyn – Victoria, David și ceilalți frați ai lui- Romeo și Cruz, se află deja în Florida și au fost văzuți petrecându-și timpul pe iahtul familiei, în valoare de mai mullte milioane de dolari.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts