brooklyn beckham nicola peltz

Brooklyn Beckham (22 de ani) a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, actrița Nicola Peltz (27 de ani), de doi ani, dar cei doi au fost nevoiți să-și tot amâne nunta din cauza pandemiei. Iată că planurile lor de a merge împreună în fața altarului se vor concretiza în luna aprilie a acestui an, mai exact pe data de 9.

Mireasa va avea două rochii de mireasă, creații Valentino, frații mirelui, Romeo (19 ani) și Cruz (16 ani), vor fi cavaleri de onoare, iar nunta va fi prezentată pe larg în paginile revistei Vogue.

Se pare că viitoarea mireasă și-a schimbat opțiunea în ceea ce privește rochia ei de mireasă, despre care se credea inițial că va fi realizată chiar de soacra ei, Victoria Beckham.

O altă schimbare în ceea ce privește nunta este spațiul de desfășurare al acesteia. Mai întâi, mirii intenționau să-și organizeze nunta în Italia, dar acum au mutat-o în Florida, la imensa reședință a tatălui Nicolei, miliardarul Nelson Peltz.

brooklyn beckham nicola peltz

Ceremonia va avea numeroși invitați celebri, printre care se numără Gigi Hadid, Nicole Richie sau prietenul familiei Beckham, Chef Gordon Ramsay, alături de familia lui. De la nuntă va lipsi totuși Elton John, care este nașul copiilor Beckham, deoarece este plecat în turneu la acea dată.

beckham

Nicola și Brooklyn vor să aibă parte de o zi perfectă, iar atenția lor la detalii este uluitoare. Banii nu constituie o problemă, dar ei vor ca această zi să fie o celebrare a dragostei, nu a bogăției lor”, relatează surse citate de presa britanică.

Se pare că Nicola Peltz a călătorit deja la Roma în repetate rânduri pentru mai multe probe ale rochiilor de mireasă și a fost însoțită de un stilist și de viioarea ei soacră, Victoria.

Nicola Peltz a purtat în ziua anunțului logodnei ei cu Brooklyn Beckham o rochie galbenă, creată de Victoria. Soția lui David Beckham are la activ realizarea unor rochii de mireasă pentru vedete, cum a fost și cazul prietenei ei, Eva Longoria, care a purtat o creație de-ale sale la nunta ei cu miliardarul Jose Baston, în 2016. De asemenea, Meghan Markle a purtat o ținută Victoria Beckham la Crăciunul petrecut alături de familia regală britanică în 2018.

brooklyn beckham nicola peltz

Sursele mai anunță ca tatăl mirelui, David Beckham, va susține un discurs in timpul ceremoniei și va juca și rol de MC la petrecerea de nuntă.

Din planul de organizare al nunții mai fac parte și angajarea mai multor companii de securitate care vor asigura paza și buna desfășurare a evenimentului, iar invitaților li se va interzice folosirea telefoanelor mobile și social media în timpul evenimentului.

Brooklyn Beckham a cerut-o în căsătorie pe Nicola Peltz în iunie 2020 și a declarat că nunta lor ar fi avut loc până acum dacă nu era pandemia. ”Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată, într-o bună zi. Te iubesc!”, i-a transmis Brooklyn Beckham viitoarei sale soții cu ocazia anunțului logodnei.

Printre fostele iubite ale lui Brooklyn Beckham se numără actrița Chloe Moretz și modelul Hana Cross, iar Nicola Peltz a avut o relație cu fratele surorilor Hadid, Anwar, care s-a despărțit recent de Dua Lipa.

Foto: Hepta, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts