brooklyn beckham

Brooklyn Beckham (22 de ani), primul născut al cuplului David și Victoria Beckham, este un fotograf și un regizor aspirant, dar se pare ca norocul îi surâde mai mult în domeniul modellingului. Brooklyn Beckham a devenit imaginea unui cunoscut brand de haine și de accesorii și, în urma contractului, primește un milion de lire sterline. 

Fiul cuplului Beckham deja a făcut ședința foto pentru campania Superdry, în care apare cu bustul la vedere și cu tatuajele afișate, îmbrăcat într-o jachetă a brandului japonez. În perioada următoare, Brooklyn Beckham va lua parte la deschiderea magazinului  fanion al brandului de la Londra. ”Aceasta este o oportunitate imensă pentru Brooklyn, care îi va consolida numele în lumea fashionului mondial. De-abia așteaptă să se implice în acest proiect, care are și o latură sustenabilă”, spune un apropiat de-al tânărului Beckham.     

brooklyn beckham

Acesta este primul proiect de asemenea anvergură pentru Brooklyn Beckham, dar este primul pe cont propriu. Alături de logodnica lui, actriță Nicola Peltz, reprezintă și imaginea brandului Pepe Jeans. 

brooklyn beckham

Brooklyn calcă pe urmele tatălui său, David, care este de asemenea, o imagine de succes pentru mai multe branduri, iar mama lui, Victoria, și-a înființat propriul ei brand de fashion omonim, în 2008. 

De asemenea, fratele mai mic al lui Brooklyn, Romeo, a participat la prima sa campanie publicitară la vârsta de doar 12 ani, pentru brandul Burberry. Cariera în modelling a lui Brooklyn Beckham a demarat încă din 2014, când a apărut pe coperțile unor publicații prestigioase, precum Vogue China. În 2017, Brooklyn Beckham și-a publicat primul sau album de fotografie, iar în 2019 a debutat ca regizor de videoclipuri muzicale pentru trupa indie Jaws. 

Related Posts