Brooklyn Beckham și logodnica lui, Nicola Peltz, vor realiza un film împreună

brooklyn beckham nicola peltz

Brooklyn Beckham (22 de ani) și Nicola Peltz (26 de ani), viitoarea lui soție, vor realiza împreună un film, intitulat Lola James. Brooklyn și Nicola urmează să se căsătorească anul acesta, dar, până la rostirea jurămintelor, cei doi colaborează pe plan profesional.

Brooklyn este un fotograf pasionat și vrea să facă o meserie din hobby-ul său, iar Nicola este model și actriță, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din Bates Motel (Neflix). Nicola Peltz va interperta rolul principal în Lola James, dar va juca și rolul de regizor, de producător și de scenarist pentru filmul independent, iar fiul Victoriei și al lui David Beckham se va ocupa de imaginea producției.

brooklyn beckham nicola peltz

Nicola va juca în film alături de actrița nominalizată la Oscar, Virginia Madsen, iar intriga se va baza pe lupta a doi frați cu dependența de droguri.

Brooklyn Beckham este foarte încântat de proiectul pe care îl derulează alături de logodnica lui, pe care o ridică în slăvi pe conturile de social media. ”Sunt foarte norocos că fac parte din acest film și ca am avut ocazia să cunosc distribuția impresionantă și echipa, de-abia aștept să văd acest film, Lola James”, a mai spus Brooklyn Beckham.

brooklyn beckham nicola peltz

Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham a cerut-o în căsătorie pe Nicola în vara lui 2020, iar părinții viitorilor miri au primit cu entuziasm vestea căsătoriei lor, iar familia Beckham s-a angajat să suporte toate cheltuielile cu nunta.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle