Monica Cismaru ∙ August 17, 2021 ∙ 3 min read

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Povestea cu sfârșit tragic a cuplului JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy va fi traspusă într-un film ce va face parte din seria American Story și se va intitula American Love Story.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy au format unul dintre cuplurile de aur ale anilor ‘90. Fiul fostului președinte american, John F. Kennedy, și una dintre cele mai rafinate prezențe feminine ale acelor vremuri și-au găsit tragicul sfârșit într-un accident de avion, în vara lui 1999, în timp ce zburau deasupra coastei Atlanticului de lângă Martha’s Vineyard, Massachusetts, într-un aparat pilotat de însuși Kennedy. Alături de ei, a murit și sora lui Carolyn, Lauren.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Filmul va fi realizat de Ryan Murphy, cel care și-a pus semnătura și pe celalalte producții din franciză, inspirată din evenimente reale, și anume The People vs. O.J. Simpson, The Assassination of Gianni Versace și recentul Impeachment: American Crime Story – care prezintă povestea legăturii scandaloase dintre președintele SUA Bill Clinton și Monica Lewinsky.

Ryan Murphy alege cele mai mediatizate povești din trecutul recent și le ecranizează într-o manieră captivantă pentru public, respectând în același timp realitatea.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Povestea eranizată dintre John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette va fi redată încă de la începuturile relației lor și până la accidentul care a impresionat o lume întreagă.

Carolyn Bessette, care avea doar 33 de ani la momentul decesului său, a lucrat ca publicist pentru Calvin Klein , unde avea contact cu celebritățile momentului. Carolyn l-a cunoscut pe viitorul ei soț,  John F. Kennedy Jr., în 1992, pe când acesta avea o relație cu actrița Darryl Hannah. Cei doi au început relația în 1994, iar în 1996 s-au căsătorit într-o ceremonie secretă. Pe tot parcurusul relației lor și mai ales după căsătorie, cei doi au menținut viu interesul presei față de viata lor și erau urmăriți permanent de paparazzi, iar știrile despre ei umpleau paginile publicațiilor.

Conform zvonurilor care au circulat în presă dupa moartea lor, se pare că cei doi se confruntau cu probleme în căsnicie și chiar se pusese problema divorțului. Se pare că soția lui Kennedy Jr. se confrunta cu depresia, cu probleme din cauza drogurilor, a presiunii media și se spune că ar fi suferit de paranoia.

JFK Jr.

JFK Jr., alături de părinții lui, președintele John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy, și de sora lui, Caroline, în 1961

John Fitzgerald Kennedy Jr. avea 38 de ani la momentul morții sale și era un cunoscut avocat, jurnalist și publicist. Acesta a înființat revista cu profil politic George și era un apropiat la Casei Albe. Kennedy Jr. își obținuse brevetul de pilot cu un an înaintea tragicului accident în care a murit alături de soția și de cumnata lui. Se pare că accidentul s-a produs din cauza unor greșeli de pilotaj, conform cercetărilor derulate ulterior.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…