Monica Cismaru ∙ August 17, 2021 ∙ 3 min read

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Povestea cu sfârșit tragic a cuplului JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy va fi traspusă într-un film ce va face parte din seria American Story și se va intitula American Love Story.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy au format unul dintre cuplurile de aur ale anilor ‘90. Fiul fostului președinte american, John F. Kennedy, și una dintre cele mai rafinate prezențe feminine ale acelor vremuri și-au găsit tragicul sfârșit într-un accident de avion, în vara lui 1999, în timp ce zburau deasupra coastei Atlanticului de lângă Martha’s Vineyard, Massachusetts, într-un aparat pilotat de însuși Kennedy. Alături de ei, a murit și sora lui Carolyn, Lauren.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Filmul va fi realizat de Ryan Murphy, cel care și-a pus semnătura și pe celalalte producții din franciză, inspirată din evenimente reale, și anume The People vs. O.J. Simpson, The Assassination of Gianni Versace și recentul Impeachment: American Crime Story – care prezintă povestea legăturii scandaloase dintre președintele SUA Bill Clinton și Monica Lewinsky.

Ryan Murphy alege cele mai mediatizate povești din trecutul recent și le ecranizează într-o manieră captivantă pentru public, respectând în același timp realitatea.

JFK Jr. & Carolyn Bessette Kennedy

Povestea eranizată dintre John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette va fi redată încă de la începuturile relației lor și până la accidentul care a impresionat o lume întreagă.

Carolyn Bessette, care avea doar 33 de ani la momentul decesului său, a lucrat ca publicist pentru Calvin Klein , unde avea contact cu celebritățile momentului. Carolyn l-a cunoscut pe viitorul ei soț,  John F. Kennedy Jr., în 1992, pe când acesta avea o relație cu actrița Darryl Hannah. Cei doi au început relația în 1994, iar în 1996 s-au căsătorit într-o ceremonie secretă. Pe tot parcurusul relației lor și mai ales după căsătorie, cei doi au menținut viu interesul presei față de viata lor și erau urmăriți permanent de paparazzi, iar știrile despre ei umpleau paginile publicațiilor.

Conform zvonurilor care au circulat în presă dupa moartea lor, se pare că cei doi se confruntau cu probleme în căsnicie și chiar se pusese problema divorțului. Se pare că soția lui Kennedy Jr. se confrunta cu depresia, cu probleme din cauza drogurilor, a presiunii media și se spune că ar fi suferit de paranoia.

JFK Jr.

JFK Jr., alături de părinții lui, președintele John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy, și de sora lui, Caroline, în 1961

John Fitzgerald Kennedy Jr. avea 38 de ani la momentul morții sale și era un cunoscut avocat, jurnalist și publicist. Acesta a înființat revista cu profil politic George și era un apropiat la Casei Albe. Kennedy Jr. își obținuse brevetul de pilot cu un an înaintea tragicului accident în care a murit alături de soția și de cumnata lui. Se pare că accidentul s-a produs din cauza unor greșeli de pilotaj, conform cercetărilor derulate ulterior.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…