Povestea secretă de dragoste a lui Jackie Kennedy, transpusă într-un film

jackie kennedy gemma arterton

Înainte să se căsătorească cu miliardarul grec Aristotel Onassis, în 1968, Jackie Kennedy, fosta prima doamnă a SUA, a avut o scurtă aventură secretă cu un lord englez.

Viața amoroasă a fostei prime doamne a Statelor Unite a suscitat dintotdeauna interesul publicului. Personaj disecat de media încă de la căsătoria ei cu John F Kennedy și până la moarte, Jackie Kennedy a avut o viață ca în filme. Iată că o nouă ecranizare ne arată aspecte mai puțin cunoscute din viața uneia dintre cele mai admirate personalități ale lumii.

Jackie Kennedy s-a căsătorit cu John F Kennedy în 1953, cu șapte ani înainte ca acesta să ajungă președintele SUA. După asasinarea lui din 1963, Jackie Kennedy și-a refăcut viața alături de armatorul grec Aristotel Onassis.

jackie kennedy gemma arterton
Jackie Kennedy vs Gemma Arterton

Totuși, una dintre aventurile amoroase ale fostei prime doamne, înainte de cel de al doilea mariaj, devine subiect de film. Proiectul se intitulează ”37 Heavens”, iar rolul lui Jackie Kennedy va fi interpretat de Gemma Arterton, cunoscută din seria James Bond. Filmul va reda povestea ei de dragoste cu Lordul Harlech, interpretat de Guy Pearce, un diplomat britanic care a însoțit-o pe Jackie Kennedy într-o misiune oficială în Cambogia, în 1967.

Guy Pearce
Guy Pearce

Chiar dacă acest cuplu nu și-a asumat niciodată în mod public relația, sursele relatează că Lordul Harlech chiar ar fi cerut-o în căsătorie pe Jackie în 1967, dar a fost refuzat.

Jackie Kennedy va ajunge să se căsătorească într-un final cu Onassis în octombrie 1968, în timp ce Harlech s-a însurat cu o americancă bogată, Pamela Colin, în 1969, iar la nuntă a participat însăși Prințesa Margaret, sora Reginei Elizabeta a II-a.

Filmările pentru producția care prezintă relația secretă dintre Jackie Kennedy și Lord Harlech sunt programate să înceapă în 2022. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle