Cine o va interpreta pe Monica Lewinsky, femeia cu care președintele SUA, Bill Clinton, a avut o relație extraconjugală

beanie feldstein monica lewinsky

Povestea Monicăi Lewinsky (47 de ani), fosta angajată de la Casa Albă din anii ’90, care a avut o aventură cu președintele de atunci, Bill Clinton, va fi redată pe ecrane într-o manieră cinematografică, în miniseria Impeachment: American Crime Story.

Actrița care a fost aleasă s-o interpreteze pe Lewinsky în noua producție a seriei inspirată din evenimente reale, American Crime Story, este Beanie Feldstein, cunoscută mai ales din producțiile Booksmart și Lady Bird. Cel care îl va intrepreta pe Bill Clinton este Clive Owen, actor recompensat cu Oscar pentru rolul său din Closer, în care a jucat alături de Jude Law, Julia Roberts și Natalie Portman.

clive owen bill clinton
Clive Owen și Bill Clinton

Unul dintre realizatorii miniseriei este însăși Monica Lewinsky, care a acceptat rolul de producător al propriei ei povești. Monica Lewinsky aproape că a reușit să-l îngenuncheze pe cel mai puternic om din lume prin aventura extraconjugală cu acesta, în anii ’90.

beanie feldstein monica lewinsky
Beanie Feldstein și Monica Lewinsky

Pe atunci, Monica Lewinsky urma un internship la Casa Albă și a recunoscut ca a avut o relație ilicită cu președintele Clinton, fapt ce aproape că l-a făcut pe acesta să-și piardă funcția, lucru ce ar fi devenit o premieră istorică. Rolul lui Hillary Clinton, prima doamnă, va fi interpertat de actrița Edie Falco, cunoscută mai ales din apreciatul serial Clanul Soprano.

edie falco hillary clinton
Edie Falco și Hillary Clinton

Filmările pentru Impeachment erau programate să înceapă în luna aprilie a anului trecut, fapt împiedicat de pandemie, lucru ce a amânat proiectul până în noiembrie 2020.

Printre vedetele prezente în film se mai numără Sarah Paulson, cea care o va interpreta pe Linda Tripp, figură cheie în procesul care a urmat aventurii dintre Lewinsky și Clinton.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle