Cum arată casa în care și-a petrecut copilăria Jackie Kennedy Onassis

casa jackie kennedy onassis

Reședința de vară a familiei Bouvier, din care provenea Jackie Kennedy Onassis, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 7,5 milioane de dolari.

Casa din East Hampton, New York, în care și-a trecut primii ani din viață Jaqueline Bouvier, devenită mai târziu Jackie Kennedy, Prima Doamnă a Statelor Unite, a fost scoasă la vânzare. Locuința care poartă denumirea de Wildmoor a fost construită în 1895 și are șase dormitoare și cinci băi, o terasă de jur împrejur și ferstre venețiene. Proprietatea era locul în care familia fostei prime doamne a Statelor Unite își petrecea verile alături de prieteni și locul unde se organizau meciuri de polo pe iarbă.

casa jackie kennedy onassis

casa jackie kennedy onassis

casa jackie kennedy onassis

casa jackie kennedy onassis

Jacqueline Lee Bouvier s-a născut pe 28 iulie 1929 în Southhampton New York. Tatăl ei, John Vernou Bouvier era agent de bursă, iar mama ei, Janet Norton Lee, provenea dintr-o familie de descendență iralndeză. Jaqueline a beneficiat de cea mai buna educație și a crescut adorându-și tatăl, cel despre care a spus mereu că i-a insuflat spiritul independent și că i-a modelat personalitatea. Jaqueline Bouvier a practicat echitația, a luat lecții de balet, era o cititoare avidă și avea o aptitudine pentru învățarea limbilor străine, ajungând să stăpânească, pe lângă limba maternă, engleza, și spaniola, italiana și franceza.

Foto: Hepta, Rise Media for Sotheby’s International Realty

Categorii Lifestyle