Monica Cismaru ∙ July 9, 2021 ∙ 2 min read

catrinel marlon chiara ferragni

Vedete precum Catrinel Marlon, Chiara Ferragni, Isabel Goulart, Matt Damon sau Jodie Turner-Smith defilează pe covorul roșu la cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. 

Vedetele își continuă periplul pe covorul roșu la cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, la premiera filmului Stillwater, care a stârnit ovații în rândul audienței. Printre vedetele care au defilat înainte de premieră se numără Catrinel Marlon, care a atras toate privirile datorită ținutei ei, o rochie scurtă, albă, cu puf, accesorizată cu sandale argintii, Chiara Ferragni, care a purtat o rochie vaporoasă, fluorescentă, modelul Isabel Goulart, cu silueta marcată de o salopetă neagră, actrița Jodie Turner Smith, dar și întreaga distribuție și echipa filmului Stillwater – din care fac parte Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin și mulți alții.

 chiara ferragni

Chiara Ferragni

Catrinel Marlon

Catrinel Marlon

Isabel Goulart

Isabel Goulart

Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith

Stillwater este o dramă în care figurează Matt Damon în rol principal – acesta interpretează un mucnitor în construcții a cărui fiică (Abigail Breslin) este închisă pentru o crimă comisă în Franța. Tânăra este condamnată pentru că ar fi ucis-o pe pe fosta ei iubită în timpul unui schimb de experiență în străinătate.

Matt Damon și Camille Cottin

Matt Damon și Camille Cottin

Distribuția filmului ”Stillwater”

Distribuția filmului ”Stillwater”

Pe măsură ce trece timpul și cheltuielile de judecată continuă să crească, personajul lui Damon, Bill Baker, luptă neîncetat să dovedească nevinovăția fiicei lui și se împrietenește cu o mamă singură, interpretată de Camille Cotin și cu fiica ei, interpretată de Lilou Siauvaud.

La sfârșitul filmului, audiența a aplaudat minute în șir în picioare, lucru ce l-a făcut pe Matt Damon să izbucnească în lacrimi.

Și producția care a deschis festivalul, Annette, în care joacă Adam Driver și Marion Cotillard, a stârnit ovații care au durat patru minute. Alte filme despre care se așteaptă să atragă atenția la Cannes anul acesta sunt The French Dispatch, al lui Wes Anderson, Red Rocket al lui Sean Baker și Benedetta, al lui Paul Verhoeven.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…