Marion Cotillard, inspirație 80s punk la Festivalul de Film de la Cannes 2021

Pe 6 iulie a început Festivalului de Film de la Cannes, unde marile staruri au început deja să pășească pe covorul roșu. Dintre acestea, ne-a atras atenția frumoasa Marion Cotillard, care revine în lumina reflectoarelor cu un look surprinzător. 

Marion Cotillard nu a prea lipsit de la Festivalul de Film de la Cannes de-a lungul timpului, așa că nu putea fix ediția de anul acesta să fie o excepție, mai ales că în palmaresul ei se adaugă musicalul Annette, filmul în regia lui  Leos Carax, care deschide ediția 2021 a unuia dintre cele mai îndrăgite evenimente dedicate artei cinamtografice. 

Actrița de origine franceză, în vârstă de 45 de ani, ne-a surprins și de data aceasta cu o apariție cel puțin excentrică, dar foarte rafinată, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Sub eticheta Chanel, casa pe care artista o reprezintă, fiecare piesă ce a compus lookul cu un puternic aer punk, a fost extrem de atent studiată pentru a crea ansamblul perfect. 

De la coafură, până la accesoriile fine, precum cerceii-toartă, purtați pe helix, brățările, la cămașa supradimensionată deconstruită, fără mâneci, îmbogățită cu un jabou reinterpretat cu monograma casei și fundă, completată de pantalonii scurți, inspirație de modelul de cycling, fiecare detaliu reprezintă o sursă de inspirație pentru outfituile casual, în care vrei să strecori o notă pregnantă de eleganță. 

Nu putem trece peste botinele statement purtate de Cotillard. Cu o puternică influență 80s, botinele reprezintă combinația perfectă de materiale, precum satin, piele, textură metalică cu aspect de plasă și piele velur. 

Foto: hepta.ro