Cel mai de succes influencer din lume, Chiara Ferragni, a născut o fetiță

chiara ferragni vittoria

Chiara Ferragni și soțul ei, Fedez, au anunțat venirea pe lume a fiicei lor.

Cuplul Chiara Ferragni (33 de ani) – Fedez (31 de ani) au devenit din nou părinți. Chiara a născut azi o fetiță, pe care o va chema Vittoria. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de trei ani, Leone (Leo). Anunțul nașterii micuței a fost făcut, cum altfel, decât printr-o postare pe Instagram a Chiarei. ”March 23rd, 2021. La nostra Vittoria”, scris scurt proaspăta mamă.

Chiara Ferragni și-a ținut fanii la curent cu toată evoluția sarcinii, dar nu a dezvăluit până la naștere sexul bebelușului. 

Chiara Ferragni și Fedez (pe numele real Federico Leonardo Lucia) s-au căsătorit în 2018, în Sicilia, într-o ceremonie fastuoasă, iar mireasa a avut trei rochii de mireasă, create de Maria Grazia Chiuri, directorul de creație Dior. Nunta a avut loc la câteva luni după nașterea fiului lor.

Chiara Ferragni e fost model și absolventă de Drept și a devenit cunoscută în sfera social media după ce și-a lansat blogul de modă și lifestyle The Blonde Salad, în 2009. Între timp, a ajuns unul dintre cei mai de succes influenceri din lume și a lansat mai multe colecții de haine, de accesorii și de make-up proprii sau alături de alte companii cunoscute.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle