Monica Cismaru ∙ September 12, 2022 ∙ 3 min read

Cel puțin în perioada de doliu și la înmormântare Reginei Elisabeta a II-a, Prinții William și Harry au lăsat la o parte neînțelegerile și au ieșit împreună în public pentru a le mulțumi supușilor pentru mesajele de condoleanțe și florile depuse la palatele regale în memoria bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, a cărei înmormântare va avea loc pe 19 septembrie.

Cele două cupluri, William și Kate, Printul și Prințesa de Wales, și Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit împreună în fața palatului Windsor pentru a se întâlni cu miile de oameni veniți să-și aducă omagiile față de Regină. Aceasta este prima apariție împreună în formulă de patru, după doi ani și jumătate de când drumurile lor s-au despărțit, iar resentimentele dintre ei cu ars mocnit.

printii de wales ducii de sussex

Prinții de Wales și Ducii de Sussex au apărut ultima dată împreună la ceremonia Zilei Commonwealth, din martie 2020, chiar înainte de carantina impusă de Covid. Imediat după eveniment, Meghan și Harry și-au anunțat iesirea de pe firmamentul familiei regale și s-au mutat în America.

”Nu trebuie să uităm că traversăm o perioadă de maximă durere ca națiune și că avem de-a face cu o familie îndoliată. Într-adevăr, există niște fricțiuni în familie, dar Prințul de Wales crede cu tărie că moartea bunicii lor trebuie să-i aducă împreună, nu să-i îndepărteze și mai tare”, scrie presa britanică făcând referire la relația dintre cei doi prinți.

printii de wales

Chiar dacă cei patru au făcut front comun în fața publicului, interacțiunile dintre ei nu au fost numeroase, iar mimica fețelor lor nu lăsa să trădeze mai nimic.

Cei patru vor merge împreună și la slujba de înmormântare de la Westminster Abbey, iar oferta de pace ar fi fost înaintată de însuși William, despre care presa engleză scrie că nu a fost îndemnat de tatăl sau, Regele Charles al III-lea, către împăcare, ci a făcut gestul de apropiere față de fratele și de cumnata lui de bună voie și nesilit de nimeni.

Un alt personaj căzut în dizgrație din familia regală britanică, fiul Reginei, Printul Andrew, va juca un rol important la înmormântarea mamei lui, după ce, în ultimul an a fost trecut în umbră și i s-au retras toate obligațiile publice în urma unui scandal sexual.

printii de wales

Meghan și Harry au confirmat că vor rămâne în Marea Britanie până după înmormântarea Reginei și ar putea să-i aducă din America în Marea Britanie și pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Foto: Hepta

Related Posts

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…

Cum și-a făcut apariția Sharon Stone la Taormina Film Festival

Recent a avut loc cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina. Printre invitații de…

Prințesa Charlene de Monaco, superbă la Balul Crucii Roșii

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală…

Ana Dumbravă, jucătoare profesionistă de Counter-Strike: „Am întâmpinat anumite obstacole doar pentru simplul fapt că sunt fată, dar acest lucru nu m-a oprit din a-mi îndeplini visul!”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2024

Urmează o săptămână cu noi provocări pentru unele zodii. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie…

Jocurile Olimpice de la Paris: Cine reprezintă România?

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Cine reprezintă România? Analizează Andru Nenciu, jurnalist sportiv….

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…