Monica Cismaru ∙ September 12, 2022 ∙ 3 min read

Cel puțin în perioada de doliu și la înmormântare Reginei Elisabeta a II-a, Prinții William și Harry au lăsat la o parte neînțelegerile și au ieșit împreună în public pentru a le mulțumi supușilor pentru mesajele de condoleanțe și florile depuse la palatele regale în memoria bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, a cărei înmormântare va avea loc pe 19 septembrie.

Cele două cupluri, William și Kate, Printul și Prințesa de Wales, și Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit împreună în fața palatului Windsor pentru a se întâlni cu miile de oameni veniți să-și aducă omagiile față de Regină. Aceasta este prima apariție împreună în formulă de patru, după doi ani și jumătate de când drumurile lor s-au despărțit, iar resentimentele dintre ei cu ars mocnit.

printii de wales ducii de sussex

Prinții de Wales și Ducii de Sussex au apărut ultima dată împreună la ceremonia Zilei Commonwealth, din martie 2020, chiar înainte de carantina impusă de Covid. Imediat după eveniment, Meghan și Harry și-au anunțat iesirea de pe firmamentul familiei regale și s-au mutat în America.

”Nu trebuie să uităm că traversăm o perioadă de maximă durere ca națiune și că avem de-a face cu o familie îndoliată. Într-adevăr, există niște fricțiuni în familie, dar Prințul de Wales crede cu tărie că moartea bunicii lor trebuie să-i aducă împreună, nu să-i îndepărteze și mai tare”, scrie presa britanică făcând referire la relația dintre cei doi prinți.

printii de wales

Chiar dacă cei patru au făcut front comun în fața publicului, interacțiunile dintre ei nu au fost numeroase, iar mimica fețelor lor nu lăsa să trădeze mai nimic.

Cei patru vor merge împreună și la slujba de înmormântare de la Westminster Abbey, iar oferta de pace ar fi fost înaintată de însuși William, despre care presa engleză scrie că nu a fost îndemnat de tatăl sau, Regele Charles al III-lea, către împăcare, ci a făcut gestul de apropiere față de fratele și de cumnata lui de bună voie și nesilit de nimeni.

Un alt personaj căzut în dizgrație din familia regală britanică, fiul Reginei, Printul Andrew, va juca un rol important la înmormântarea mamei lui, după ce, în ultimul an a fost trecut în umbră și i s-au retras toate obligațiile publice în urma unui scandal sexual.

printii de wales

Meghan și Harry au confirmat că vor rămâne în Marea Britanie până după înmormântarea Reginei și ar putea să-i aducă din America în Marea Britanie și pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Foto: Hepta

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…