Monica Cismaru ∙ September 12, 2022 ∙ 3 min read

Festivalul de Film de la Veneția s-a încheiat pe 10 septembrie, iar la ceremonia de închidere, celebritățile au ales să poarte negru în memoria Reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins pe 8 septembrie.

Astfel, Cate Blanchett, Julianne Moore, Jessica Brown Findlay, Elsa Hosk sau Taylor Russel au fost doar câteva dintre celebritățile care au ales să poarte ținute negre pe covorul roșu în seara acordării trofeelor Festivalului de Film de la Veneția.

celebritati venetia julianne moore
Julianne Moore

Cate Blanchett, care a și câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță, pentru filmul Tar, a purtat o rochie neagră, Louis Vuitton, care a transformat-o într-una dintre aparițiile serii.

Julianne Moore nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie voluminoasă, Christian Dior, accesorizată cu bijuterii citron.

celebritati venetia cate blanchett
Cate Blanchett

Jessica Brown Findlay, vedeta din Downton Abbey, care a intrat in festival cu filmul The Handging Sun , a purtat o rochie amplă, în formă de A, care ii evidenția sarcina, o surpriză pentru toți fanii ei.

Jessica Brown Findlay

Rocio Munoz Morales și Raul Bova

Printre ceilalți câștigători ai serii s-au mai numărat Colin Farrell, care a luat trofeul pentru Cel mai bun actor, pentru rolul din filmul The Banshees of Inisherin. Pentru a doua oară în istoria festivalului, Leul de Aur a fost câștigat de un film documentar- All The Beauty And The Bloodshed, regizat de Laura Poitras, iar Leul de Argint a fost luat de Saint Omer; r: Alice Diop. Premiul special al juriului a fost câstigat de No Bears, r. Jafar Panahi, premiul pentru scenariu- Martin McDonagh, The Banshees of Inisherin, iar premiul Marcello Mastroianni pentru cel mai bun tânăr artist a mers către Taylor Russell, din Bones And All.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…