A List Magazine ∙ September 9, 2022 ∙ 2 min read

Cristina Jacob, regizoarea filmelor de succes “Oh, Ramona”, sequel-ul “Selfie” și “Poveste de dragoste”, se află zilele acestea în Veneția, la cel mai vechi festival de film din lume.

“Perfect Escape” este noul film regizat de Cristina Jacob la care a lucrat în ultimii doi ani și pe care îl va lansa în curând, însă, până atunci, regizoarea primește cu mare interes premierele filmelor internaționale.

Invitată la Festivalul de Film de la Veneția la premiera “Blonde”, regizat de Andrew Dominik, Cristina Jacob a mers împreună cu actrița Alexandra Dinu. Cele două românce au strălucit pe covorul roșu, aducând prin aparițiile lor un omagiu actriței Marylin Monroe, a cărei viață este portretizată în filmul “Blonde”.

Prezența celor două românce pe covorul roșu de la Veneția nu este întâmplătoare, regizoarea Cristina Jacob și actrița Alexandra Dinu pregătesc un proiect cinematografic la care vor lucra împreună, fiind de fapt și prima lor colaborare de genul ăsta.

După o atât de lungă pandemie, îmi era foarte dor să văd iarăși filme în sala de cinemaMagia creata în cele doua ore în care, privind o alta poveste, descoperi cum devine și a ta…

Ca regizor, nu am avut pornirea să “ies în lume”, m-am ferit multă vreme să merg la festivaluri… De curând, descopăr valoarea și importanța lor. Sunt locul în care ies la lumină noi talente, locul în care – văzându-și filmele – regizorii, scenariștii și actorii se pot conecta pentru viitoare proiecte.

M-au atins în mod profund filmele Limmensità” și Blonde”, filme ce vorbesc despre femei din alte generații decât a mea. Am putut măsura schimbarea mentalităților, drumul parcurs de atunci încoace, dar și cel încă rămas. Cred cu tărie în puterea cinematografului și a media de a trezi conștiința colectivă. Și tocmai asta fac cele două filme, pe care le-am aplaudat îndelung.”

Cristina Jacob a purtat pe covorul roșu al Festivalului de film de la Veneția numai ținute create de designeri romani susținând astfel potențialul oamenilor cu adevărați talentați din România.

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…