james middleton nunta

James Middleton (34 de ani), fratele mai mic al Ducesei de Cambridge, Kate, s-a însurat în acest weekend cu aleasa lui, franțuzoaica Alizée Thevenet.

Nunta celor doi a avut loc în sudul Franței, în Bormes-les-Mimosas, într-un spațiu ținut ascuns față de curiozitatea presei, iar la eveniment au luat parte și Ducii de Cambridge, Kate și Prințul William. Ceremonia de nuntă a lui James Middleton cu Alizée Thevenet a fost amânată de două ori până acum din cauza pandemiei, iar la fericitul eveniment au luat parte doar prietenii și familiile mirilor.

james middleton nunta

James și Alizée s-au logodit în septembrie 2019, după ce s-au cunoscut în 2018 la Londra, unde Alizée lucra ca analist financiar. Intâlnirea celor doi a fost una neobișnuită și a fost intermediată chiar de câinele cocker spaniel al lui James, care s-a atașat imediat de Alizée la un eveniment.

james middleton

Cel care a făcut anunțul căsătoriei a fost chiar mirele, care a scris pe Instagram că s-a căsătorit cu dragostea vieții lui și că i-au fost alături familia, prietenii si bineinteles, cainii lui si ai lui Alizee. ”Nu exista cuvinte pentru a exprima fericirea pe care o traiesc, a adăugat James Middleton. 

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts