St. Barts, ”locul de joacă” al celor celebri și bogați

st barts

St. Barts sau, pe numele întreg, Saint-Barthélemy, este o insula paradiziacă din Marea Caraibilor, teritoriu francez, parte a UE, și acționează ca un magnet pentru celebrități în fiecare iarnă.

Insula nu este mare, dar este foarte atractivă pentru cei celebri și bogați, deoarece aceștia regăsesc aici luxul, anturajul, liniștea și discreția cu care sunt obișnuiți sau la care aspiră. Vedetele care își petrec vara pe Coasta de Azur se mută iarna la St Barts, iar aici poți da nas în nas cu Sir Paul McCartney, Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, Pippa Middleton sau Bella Hadid.

st barts

Bella Hadid

st barts

st barts

Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez

st barts

st barts

James Middleton

st barts

Pippa Middleton și soțul ei, Dave Matthews

Ambii frați ai Ducesei de Cambridge, Kate, Pippa și James Middleton, își petrec vacanța de iarnă în St Barts, mai ales că socrii Pippei dețin hotelul-resort Eden Rock, pricipalul punct de atracție al insulei. James Middleton este însoțit în vacanță de viitoarea lui soție, franțuzoaica Alizee Thevenet. De asemenea, pe plajele din St Barts a mai fost văzută și Rita Ora, dar și Kris Jenner sau modelul Victoria Silvstedt.

Alizee Thevenet, logodnica lui James Middleton

st barts

Kris Jenner

st barts

Sir Paul McCartney

st barts

Rita Ora

st barts

Victoria Silvstedt

Micuța insulă abundă de lux la tot pasul, toate lucrurile având prețuri exorbitante: aici se găsesc magazine Prada, Louis Vuitton și Hermes, iar iahturi luxoase plutesc în port.

Insula a fost devastată de uraganul Irma în luna septembrie 2017. În prezent, au mai rămas puține semne de pe urma calamității, iar afacerile au reînceput să funcționeze la capacitate maximă. Aici sunt 28 de hoteluri, dintre care un sfert sunt cotate cu cinci stele, fiecare cu piscine și cu dotări impresionante. Insula are 16 plaje, dintre care cele mai populare sunt Colombier, Gouverneur și Salines. Plajele nu sunt amenajate deloc, ci sunt lăsate exact ca acum 500 de ani, când Cristophor Columb a acostat aici și a botezat insula după numele fratelui său, Bartolomeo.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle