Cum arată casa din sudul Franței care i-a aparținut lui Sean Connery, decedat la vârsta de 90 de ani

cap de nice sean connery

Casa din sudul Franței, amenajată în stilul Belle Epoque, care i-a aparținut lui Sean Connery, cel mai cunoscut interpret al personajului James Bond, a fost scoasă la vânzare.

Casa care i-a aparținut lui Sean Connery este situată în Cap de Nice și a fost scoasă la vânzare pentru suma de 30 de milioane de euro. Conacul cu vedere la mare se bucură de arhitectură în stil francez, iar proprietatea este scăldată în vegetație luxuriantă. Grădinile au fost reamenajate recent, iar proprietatea are drum de acces direct către plajă.

cap de nice sean connery

La interior, casa e amenajată în stil contemporan și beneficiază de o sală de gimnastică la subsol și de piscină cu vedere la Mediterană. Proprietatea dispune și de piscină exterioară, cu apă sărată, dar și de alte două case de oaspeți.

cap de nice sean connery

Decorul este un amestec de nou și vechi, precum podeaua de lemn antichizat și ferestrele largi. Casa e formată din dining, bucătărie, un apartament format din sufragerie, bucătărie și birou, dar și din cinci dormitoare, dintre care trei cu propria lor baie.

cap de nice sean connery

Casa a fost vândută de Connery înainte de mortea sa și este situată într-o zonă destinată celor bogați, atrași ca un magnet de frumusețile locului.

cap de nice sean connery

Unul dintre cele mai frumoase aspecte al Rivierei Franceze este spectrul regal al zonei, populat de-a lungul timpului de cele mai mari personalități, de la Coco Chanel, la Pablo Picasso, Grace Kelly. Elton John și Tina Turner au deținut proprietăți în vecinătate.

casa malibu

Casa Malibu, Marbella 

Sean Connery a mai deținut o vilă – Casa Malibu, în Marbella, Spania, pe care a vândut-o în anii ’90, deoarece nu voia să fie văzut în costum de baie de ochii curioși ai vecinilor.

Foto: Hepta, www.mansionglobal.com

Categorii Lifestyle