Nicolas Cage (58 de ani) urmează să devină pentru a treia oară tată. Soția lui, Riko Shibata (27 de ani), actriță de origine japoneză, așteaptă primul copil al cuplului.

Actorul Nicolas Cage se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Cunoscutul actor mai are doi fii din relații anterioare- Kal-El, de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31 de ani. Anunțul a fost făcut de actor chiar de ziua sa de naștere, 7 ianuarie.

Vestea măririi familiei lui Nicolas Cage a fost făcut în exclusivitate pentru publicația People, iar reprezentanții vedetei spun că viitorii părinți sunt în extaz de la aflarea veștii.

nicolas cage copii
Imagine de la nunta lui Cage cu Riko Shibata, din 2021

Nicolas Cage s-a căsaătorit cu actrița japoneza Riko Shibata anul trecut, pe 16 februarie, într-o ceremonie restrânsă în Las Vegas , la Hotelul Wynn, și a ales ca dată a căsătoriei data nașterii tatălui său, profesorul de literatură August Coppola. Cage este nepotul regizorului Francis Ford Coppola și este văr cu regizorii Roman Coppola și Sofia Coppola.

La nunta din Las Vegas a luat parte și fosta soție a lui Nicolas Cage, Alice Kim, mama lui Kal-El, cu care actorul a rămas în relații foarte bune după divorțul din 2016. În afară de Riko shibata și Alice Kim, Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori: cu actrița Patricia Arquette, între 1995 și 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, cu care a fost însurat doar doi ani, între 2002 și 2004, și cu Erika Koike, make-up artist. Cage s-a căsătorit cu Erika Koike în martie 2019, tot în Las Vegas, după un an de relație. Mariajul lor n-a durat decât trei luni, iar în documentele de divorț, Cage a menționat că la momentul căsătoriei, ambii miri se aflau sub influența unor ”substanțe” care le-au afectat judecata.

nicolas cage copii

”Este adevărat, suntem foarte fericiți”, a declarat cuplul Riko-Nicolas imediat după nunta lor din urmă cu un an. Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în Shiga, Japonia, prin intermediul unor prieteni comuni, în timpul perioadei petrecute de actor acolo, pe când filma pentru producția Prisoners of the Ghostland.

Cuplul format din Cage și Shibata nu au avut numeroase apariții împreună: prima dată au apărut ca și cuplu pe coperta revistei Flaunt Magazine, apoi și-au mai făcut prezența la un eveniment monden în Los Angeles și, cel mai recent, cei doi au defilat împreună pe covorul roșu la premiera celui mai nou film al lui Cage, intitulat ”Pig”, în luna iulie a anului trecut.

Foto: Flaunt Magazine, Wynn Hotel Las Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts