Monica Cismaru ∙ January 7, 2022 ∙ 3 min read

Nicolas Cage (58 de ani) urmează să devină pentru a treia oară tată. Soția lui, Riko Shibata (27 de ani), actriță de origine japoneză, așteaptă primul copil al cuplului.

Actorul Nicolas Cage se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Cunoscutul actor mai are doi fii din relații anterioare- Kal-El, de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31 de ani. Anunțul a fost făcut de actor chiar de ziua sa de naștere, 7 ianuarie.

Vestea măririi familiei lui Nicolas Cage a fost făcut în exclusivitate pentru publicația People, iar reprezentanții vedetei spun că viitorii părinți sunt în extaz de la aflarea veștii.

nicolas cage copii
Imagine de la nunta lui Cage cu Riko Shibata, din 2021

Nicolas Cage s-a căsaătorit cu actrița japoneza Riko Shibata anul trecut, pe 16 februarie, într-o ceremonie restrânsă în Las Vegas , la Hotelul Wynn, și a ales ca dată a căsătoriei data nașterii tatălui său, profesorul de literatură August Coppola. Cage este nepotul regizorului Francis Ford Coppola și este văr cu regizorii Roman Coppola și Sofia Coppola.

La nunta din Las Vegas a luat parte și fosta soție a lui Nicolas Cage, Alice Kim, mama lui Kal-El, cu care actorul a rămas în relații foarte bune după divorțul din 2016. În afară de Riko shibata și Alice Kim, Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori: cu actrița Patricia Arquette, între 1995 și 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, cu care a fost însurat doar doi ani, între 2002 și 2004, și cu Erika Koike, make-up artist. Cage s-a căsătorit cu Erika Koike în martie 2019, tot în Las Vegas, după un an de relație. Mariajul lor n-a durat decât trei luni, iar în documentele de divorț, Cage a menționat că la momentul căsătoriei, ambii miri se aflau sub influența unor ”substanțe” care le-au afectat judecata.

nicolas cage copii

”Este adevărat, suntem foarte fericiți”, a declarat cuplul Riko-Nicolas imediat după nunta lor din urmă cu un an. Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în Shiga, Japonia, prin intermediul unor prieteni comuni, în timpul perioadei petrecute de actor acolo, pe când filma pentru producția Prisoners of the Ghostland.

Cuplul format din Cage și Shibata nu au avut numeroase apariții împreună: prima dată au apărut ca și cuplu pe coperta revistei Flaunt Magazine, apoi și-au mai făcut prezența la un eveniment monden în Los Angeles și, cel mai recent, cei doi au defilat împreună pe covorul roșu la premiera celui mai nou film al lui Cage, intitulat ”Pig”, în luna iulie a anului trecut.

Foto: Flaunt Magazine, Wynn Hotel Las Vegas

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…