nicolas cage erika koike

După doar trei luni de mariaj, Nicolas Cage (55 de ani) și soția lui, Erika Koike (36 de ani), au divorțat vineri, pe 31 mai, chiar în timp ce actorul își începea vizita de câteva zile la Cluj, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde a fost invitat special.

Nicolas Cage și Erika Koike s-au căsătorit pe 23 martie în Las Vegas și au vrut să anuleze căsătoria după doar patru zile, pe motiv că ar fi fost în stare de ebritate când au oficiat ceremonia. Totuși, căsnicia celor doi a luat sfârșit de-abia la finalul lunii mai, când un judecător din Nevada a pronunțat divorțul. Nicolas Cage a mai motivat că vrea ruperea căsătoriei din cauza că soția lui, de meserie make-up artist în Las Vegas, i-ar fi ascuns trecutul ei plin de ilegalități și de probleme cu alcoolul. Acesta este cel de-al patrulea mariaj eșuat al actorului, care a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette, Lisa Marie Presley și cu Alice Kim.

nicolas cage tiff

Nicolas Cage a primit Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-aediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

 

Foto: Hepta

Related Posts