ctori prolifici hollywood

Actrița de origine australiană Margot Robbie (29 de ani), nominalizată la Oscar, este cea mai prolifică actriță de la Hollywood, arată o statistică realizată de site-ul PartyCasino. În ultimii cinci ani, Margot Robbie a jucat și a colaborat în și la 19 producții, printre care Once Upon a Time in Hollywood, Bombshell, Mary Queen of Scots sau I, Tonya.

Margot Robbie este cea mai harnică actriță de la Hollywood și este întrecută doar de Nicolas Cage, Samuel L. Jackson, Brad Pitt și de Will Ferrell. 

Actrița a fost foarte productivă în industria cinematografică, având în vedere că activitatea ei a demarat de-abia în 2013 în lumea bună a filmului, odată cu apariția ei în producția multipremiată și aclamată ”The Wolf of Wall Street”, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio.

Printre actrițele care se clasează în topul celor mai prolifici artiști de la Hollywood se mai numără Nicole Kidman și Natalie Portman, care s-au poziționat pe locul doi, respectiv trei în randul artiștilor de sex feminin.

În clasamentul celor mai harnici actori de la Hollywood se mai numără Chris Hemsworth, care a apărut în 15 producții în ultmii cinci ani și Cate Blanchett, care se situează pe locul 24.

 

Foto: Hepta

Related Posts