Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie joacă într-un film inspirat din mișcarea #MeToo

bombshell

Bombshell este cea mai nouă producție în care le vom putea urmări pe Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie. Filmul este o dramatizare a unul scandal de hărțuire sexuală din 2016, ce l-a avut protagonist pe unul dintre mogulii media, Roger Ailes, doborât de alianța celor trei femei.

bmbshell

Margot Robbie

bmbshell

Charlize Theron

nicole kidman

Nicole Kidman

Charlize Theron și Nicole Kidman interpretează rolul unor prezentatoarea de știri care l-au dat în judecată pe Ailes din cauza comportamentului scandalos la locul de muncă al acestuia și care au avut câștig de cauză în instanță, plus despăgubiri de zeci de milioane de dolari. Premiera de gală a filmului Bombshell a avut loc la Los Angeles, iar protagonistele au avut apariții strălucitoare.

Interpretul lui Roger Ailes – CEO-ul Fox – este actorul John Lithgow, Connie Britton interpretează rolul soției acestuia.

”Acesta este un film despre femeile care nu se simt în siguranță la locul de muncă și care sunt vitregite de dreptul de a merge la serviciu liniștite, de a fi ambițioase, de a se bucura de aceleași avantaje de care se bucura și bărbații la serviciu și de a nu se trezi ca lucrurile se întroc împotriva lor”, a declarat Charlize Theron despre intriga filmului.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle