Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer
linda evangelista
agatha christie hugh laurie

Nepoatele Prințesei Diana – Lady Amelia și Eliza Spencer – noile atracții mondene ale evenimentelor high-class europene

Fostul supermodel Linda Evangelista pretinde că a rămas deformată din cauza procedurilor estetice

Hugh Laurie (Dr House) realizează o nouă ecranizare după un roman de-al Agathei Christie

Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer

Lady Amelia și Eliza Spencer (29 de ani), nepoatele Prințesei Diana – devin prezențe din ce în ce mai solicitate și populare la evenimentele modene high-class. Gemenele calcă pe urmele surorii lor mai mari, Lady Kitty Spencer, care a devenit un model de succes și personalitate mondenă.

Lady Kitty Spencer a atras toată atenția prin recenta ei căsătorie cu un miliardar semnificativ mai în vârstă decât ea. Kitty Spencer este brand ambasador Dolce & Gabbana, casă de modă care i-a creat și cele cinci rochii de mireasă purtate la nunta ei fastuoasă din Italia.

Lady Kitty Spencer
Lady Kitty Spencer

Lady Amelia și Eliza sunt fiicele Contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei (d. 1997), mama Prinților William și Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Cele două surori gemene au semnat deja un contract de cu Storm Model Management, aceeași agenție care o manageriază și pe sora lor mai mare și fac turul evenimentelor modene europene organziate de cele mai prestigioase branduri. Amelia și Eliza Spencer au fost recent invitate de onoare la London Fashion Week, unde au luat parte la mai multe prezentări de modă și petreci organizate de cele mai cunoscute publicații media și au fost prezente și la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde au impresionat asistența prin aparițiile lor glam- în rochii de seară create de Alberta Ferretti.

Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer

Cel mai recent, Lady Amelia și Eliza Spencer au apărut la un eveniment marca Dior, organizat la Dussledorf, capitala modei din Germania, pentru lansarea unui noi parfum. Și de această dată, cele două surori au fost punctul de atracție al evenimentului.

Surorile Spencer și-au împărțit viața între Marea Britanie și Africa de Sud până recent, când s-au mutat la Londra, unde vor să-și pună în aplicare aspirațiile profesionale.

Amelia visează să devină wedding-planner, iar Eliza vrea să fie designer de interior.

La începutul anului, Amelia și Eliza au fost desemnate de publicația Tatler printre cele mai atractive și elegante prezențe mondene din lume, care se învârt în sfere de influență, printre aristocrați, supermodele și prezențe regale. ”Semănăm foarte mult, avem aceleași pasiuni și împărțim același grup de prieteni, iar a avea o soră geamănă nu se compară cu nimic. Știi că mereu vei avea lângă tine cel mai bun prieten”, au declarat gemenele pentru revista britanică, pe a cărei copertă au figurat.

lady amelia eliza spencer

Familia Spencer extinsă
Familia Spencer extinsă

Cele două Lady și-au petrecut o bună perioadă din viața lor și la domeniul familiei Spencer din Althorp, locul în care e înmormântată mătușa lor, Prințesa Diana. ”E un loc minunat și special pentru noi și ne amintim cu drag vremurile când ne petreceam aici Crăciunurile, alături de familia extinsă”.

Părinții celor două surori sunt divorțați – Contele Charles Spencer s-a despărțit de mama fetelor, fostul model Victoria Aitken, și s-a recăsătorit de două ori, iar mama lor s-a mai măritat o singură dată. Amelia și Eliza mai au două surori și un frate vitreg din mariajele tatălui lor și încă un frate provenit din cel de-al doilea mariaj al mamei lor.

Related Posts