Monica Cismaru ∙ September 23, 2021 ∙ 3 min read

Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer

Lady Amelia și Eliza Spencer (29 de ani), nepoatele Prințesei Diana – devin prezențe din ce în ce mai solicitate și populare la evenimentele modene high-class. Gemenele calcă pe urmele surorii lor mai mari, Lady Kitty Spencer, care a devenit un model de succes și personalitate mondenă.

Lady Kitty Spencer a atras toată atenția prin recenta ei căsătorie cu un miliardar semnificativ mai în vârstă decât ea. Kitty Spencer este brand ambasador Dolce & Gabbana, casă de modă care i-a creat și cele cinci rochii de mireasă purtate la nunta ei fastuoasă din Italia.

Lady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer

Lady Amelia și Eliza sunt fiicele Contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei (d. 1997), mama Prinților William și Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Cele două surori gemene au semnat deja un contract de cu Storm Model Management, aceeași agenție care o manageriază și pe sora lor mai mare și fac turul evenimentelor modene europene organziate de cele mai prestigioase branduri. Amelia și Eliza Spencer au fost recent invitate de onoare la London Fashion Week, unde au luat parte la mai multe prezentări de modă și petreci organizate de cele mai cunoscute publicații media și au fost prezente și la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde au impresionat asistența prin aparițiile lor glam- în rochii de seară create de Alberta Ferretti.

Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer

Cel mai recent, Lady Amelia și Eliza Spencer au apărut la un eveniment marca Dior, organizat la Dussledorf, capitala modei din Germania, pentru lansarea unui noi parfum. Și de această dată, cele două surori au fost punctul de atracție al evenimentului.

Surorile Spencer și-au împărțit viața între Marea Britanie și Africa de Sud până recent, când s-au mutat la Londra, unde vor să-și pună în aplicare aspirațiile profesionale.

Amelia visează să devină wedding-planner, iar Eliza vrea să fie designer de interior.

La începutul anului, Amelia și Eliza au fost desemnate de publicația Tatler printre cele mai atractive și elegante prezențe mondene din lume, care se învârt în sfere de influență, printre aristocrați, supermodele și prezențe regale. ”Semănăm foarte mult, avem aceleași pasiuni și împărțim același grup de prieteni, iar a avea o soră geamănă nu se compară cu nimic. Știi că mereu vei avea lângă tine cel mai bun prieten”, au declarat gemenele pentru revista britanică, pe a cărei copertă au figurat.

lady amelia eliza spencer

Familia Spencer extinsă

Familia Spencer extinsă

Cele două Lady și-au petrecut o bună perioadă din viața lor și la domeniul familiei Spencer din Althorp, locul în care e înmormântată mătușa lor, Prințesa Diana. ”E un loc minunat și special pentru noi și ne amintim cu drag vremurile când ne petreceam aici Crăciunurile, alături de familia extinsă”.

Părinții celor două surori sunt divorțați – Contele Charles Spencer s-a despărțit de mama fetelor, fostul model Victoria Aitken, și s-a recăsătorit de două ori, iar mama lor s-a mai măritat o singură dată. Amelia și Eliza mai au două surori și un frate vitreg din mariajele tatălui lor și încă un frate provenit din cel de-al doilea mariaj al mamei lor.

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…