Monica Cismaru ∙ March 22, 2023 ∙ 4 min read

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady Amelia mai are șase frați, dintre care o soră geamănă, Eliza. Amelia avea doar cinci ani când mătușa ei, Diana, a murit în accidentul de mașină de la Paris.

Lady Amelia Spencer, care face parte din noua generație de vlăstare nobile, mai are șase frați din cele două căsătorii ale tatălui ei, Charles Spencer, și s-a născut la Londra, în 1992. Mama ei, Victoria Lockwood, a fost un apreciat model. Amelia are din partea tatălui ei o soră geamănă, Eliza, o soră mai mare, Kitty (32 de ani) și un frate, Louis, de 29 de ani.

Amelia s-a căsătorit recent cu iubitul ei din facultate, Greg Mallett (33 de ani), după mai mult zece ani de relație, iar nunta lor a avut loc în cadrul exotic al Africii de Sud, locul în care mireasa a și crescut. Mirii au așteptat trei ani pentru nunta desprinsă parcă din povești, de lângă Cape Town, amânată din cauza pandemiei. ”A contat foarte mult pentru mine să-mi organizez nunta în Africa de Sud. Aici mi-am petrecut ultimii 14 ani, iar cele mai frumoase momente ale relației mele cu Greg tot aici s-au întamplat, așa că locul a devenit cu atât mai special”, declară Lady Amelia.

”De ani de zile visam cu ochii deschiși la momentul în care Amelia va păși spre altar, spune fericitul mire, care este antrenor de fitness și nutriționist. Greg Mallett a cerut-o în căsătorie pe Lady Amelia în iulie 2020, la boutique-hotelul Clouds Estate, din Stellenbosch, Africa de Sud. Încă de la început, mi-am dorit să mă însor cu Amelia. Chiar dacă eram atât de tineri când ne-am cunoscut, am știut încă de la început că ea e femeia vieții mele”, mai spune Greg.

”Greg mă face să mă simt cea mai norocoasă fată din lume”, adaugă fericita mireasă.

Sora mai mare a gemenelor Amelia și Eliza, Kitty, s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu miliardarul Michael Lewis, în vârstă de 64 de ani, care provine, de asemenea, din Africa de Sud. Cei doi și-au organizat o nuntă ca-n povești in Italia, la Villa Aldobrandini din Frascati, iar mireasa a purtat mai multe ținute impresionanate create de Dolce&Gabbana.

Gemenele Amelia și Eliza sunt prezențe constante ale scenei mondene londoneze și sunt nelipsite de la cele mai exclusiviste evenimente și prezentări de modă.

Lady Amelia și Eliza Spencer

Mama gemenelor, Victoria Lockwood, a fost căsătorită cu Charles Spencer între 1989 și 1997 și a fost un apreciat model, fiind descrisă la un moment dat de Ralph Lauren ca fiind ”cea mai frumoasă femeie din lume”. Victoria și Charles Spencer s-au mutat cu întreaga lor familie în Africa de Sud în 1995, iar după divorțul lor din 1997, Victoria a rămas în Africa alături de copii, în timp ce Charles a revenit în Marea Britanie.

lady amelia si eliza spencer

Într-un interviu acordat în 2004 publicației Hello!, Victoria a vorbit despre problemele cu anorexia cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, dar și despre dependența ei de substanțe interzise, obstacole pe care a reușit să le depășească cu bine, cu tratament medical și psihologic.

Lady Amelia și Eliza au avut parte de o copilărie și de o adolescență idilice în Africa de Sud, unde au avut parte de lecții de echitație, unde au făcut drumeții, tenis, netball și unde s-au bucurat de frumusețile naturale ale mirificului loc. Acolo, gemenele nu s-au folosit de titlurile lor nobiliare, care oricum nu le-ar fi folosit la nimic, dar le-au adoptat odată revenite în Marea Britanie. Lady Amelia și Eliza au urmat cursurile Universității din Cape Town, iar apoi, au facut modelling, activitate pe care Amelia a continuat s-o deruleze, în timp ce sora ei, Eliza, a devenit un apreciat organizator de nunți. Amelia este în prezent ambasador pentru mai multe branduri de lux.

Foto: Hepta

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…