Monica Cismaru ∙ February 15, 2024 ∙ 2 min read

Naomi Campbell lansează o nouă colecție de haine cu proprietăți anti-bacteriene și anti-stres alături de brandul de lux Boss.

Hainele de lux lansate de supermodelul Naomi Campbell sunt concepute de asemenea și pentru a preveni coagularea sângelui în timpul zborului cu avionul.

În fotografiile care însoțesc campania, Naomi Campbell apare în ipostaze provocatoare, în hainele celebrului brand, cu un costum masculin gri, cu un trench din PVC sau cu un pulover alb, cu sacou negru și pantaloni cu fermoar.

naomi campbell

Brandul Boss descrie colecția-capsulă lansată alături de Naomi Campbell ca fiind una dedicată pasionaților de călătorii sofisticați, cu un stil contemporan. Această colecție este concepută pentru a le oferi încredere femeilor în ele însele și pentru a trăi cu stil și cu grație.

naomi campbell

”Am creat un stil care complimentează stilul dinamic de viață al lui Naomi, un stil care o face să creadă că poate cuceri lumea în stil. Femeile din ziua de azi un un milion de lucruri de făcut, iar ultimul lucru la care ar trebui să se gândească prea mult sunt ținutele, mai ales când se află pe drum. Am incorporat tehnologia în materiale pentru a face viața mai ușoară”, spune reprezentanții Boss. ”Toată lumea știe despre mine că sunt germofobă, așa că bineînțeles că am adăugat proprietăți antibacteriene hainelor pentru a le asigura prospețimea și curățenia.”

naomi campbell

Hainele create de Naomi Campbell x Boss sunt cu atât mai speciale deoarece nu se șifonează, iar unele dintre ele conțin un imprimeu special care promovează o stare zen și de echilibru pentru cei care le poartă.

Foto: Hepta, Hugo Boss

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…