Monica Cismaru ∙ April 10, 2024 ∙ 3 min read

Este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și încă le face concurență colegelor ei mai tinere. La 59 de ani, Monica Bellucci continuă să ne acapareze atenția cu farmecul, talentul și frumusețea ei, care pare să înflorească odată cu trecerea timpului.

La 59 de ani, actrița continuă să emane magnetism și charismă și să inspire generații întregi, mai ales prin discursul ei legat de felul în care sunt percepute femeile după o anumită vârstă.

”Lucrurile s-au schimbat în prezent, pentru că femeile au căpătat o voce, nu le mai este frică să se facă auzite. Ma uit la actrițe precum Isabelle Huppert, Charlotte Rampling, Fanny Ardant… femei excepționale, cărora li se oferă oportunitatea de a juca roluri principale. Acest lucru dovedește cât de mult s-au schimbat lucrurile față de trecut când, după vârsta de 40 de ani, femeilor nu li se mai oferea șansa să lucreze – chiar dacă erau talentate, era imposibil. Încă mai sunt lucruri de îmbunătățit, dar schimbarea se vede, observăm o evoluție în acest sens”, a declarat recent Monica Bellucci.

monica bellucci

Monica Bellucci este îndrăgostită din nou- de anul trecut, are o relație cu regizorul britanic Tim Burton, care a distribuit-o în rolul principal în cel mai recent film al său- Beetlejuice Beetlejuice, care a avut recent premiera.

”Fiecare regizor cu care am lucrat mi-a oferit ocazia de a evolua ca actriță, iar majoritatea sunt foarte diferiți – din țări diferite, din culturi diferite”, spune Monica Bellucci, care adaugă că și experiența colaborării cu femei regizor ocupă un loc special în inima ei: ”Îmi place foarte mult să lucrez cu femei regizor deoarece se creează o anumită intimitate între noi. Câteodată ne uităm una la cealaltă și ne înțelegem din priviri. E vorba despre ceva spontan și natural, mă bucură acest lucru”.

monica bellucci
Monica Bellucci și Tim Burton

Iar în legătură cu felul în care a colaborat cu partenerul ei de viață, Tim Burton, Monica Bellucci are numai cuvinte de laudă: ”Este foarte interesant și frumos să lucrezi cu cineva care este și persoana pe care o iubești”, spune Monica Bellucci, care adaugă că e cea mai fericită când simte cu adevărat femeie.

Monica Bellucci se descrie ca fiind foarte feminină, dar fără să dezvolte obsesii pentru propria ei frumusețe, iar printre secretele menținerii tonusului ei se numără pilates și o alimentație sănătoasă. ”Nu sunt obsedată de nimic”, declară actrița pentru Vogue Arabia. ”Îmi place viața. Iar jobul meu mă învață câte ceva nou în permanență, ceea ce mă bucură, sunt chiar pasionată de munca mea”, adaugă actrița.

În afara de Beetlejuice Beetlejuice, Monica Bellucci are mai multe proiecte în derulare: în prezent, filmează pentru un serial în Franța și tocmai a terminat de filmat o producție de-ale regizoarei iraniene Marjane Satrapi.

Foto: Hepta

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…