Monica Cismaru ∙ April 2, 2024 ∙ 2 min read

La doar 19 ani, Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, este noul ambasador internațional de fashion și beauty pentru Dior.

Deva Cassel a moștenit frumusețea și talentul mamei ei, celebra actriță italiană Monica Bellucci, și este un apreciat model și o actriță în plină ascensiune.

Astfel, Deva va reprezenta creațiile vestimentare ale directorului artistic Dior, Maria Grazia Chiuri, și va fi imaginea liniei de make-up a brandului, concepută de directorul de imagine Peter Philips.

deva cassel
Deva Cassel și Saul Nanni

Deva s-a născut la Roma, în 2004, și a crescut între Franța, Italia și Brazilia. Deva e poliglotă- vorbește cinci limbi străine și a fost de mică atrasă de artă, moștenind talentul și pasiunea de la celebrii ei părinți, Monica Bellucci și Vincent Cassel. Este pasionată de muzică, de pictură și a luat lecții de teatru încă de mică. Deva Cassel și-a început cariera de model de la vârsta de 16 ani, a apărut pe coperțile celor mai cunoscute reviste internaționale și a defilat pe podiumurile de modă pentru cei mai cunoscuți designeri.

Fiica Monicăi Bellucci are o relație cu tânăra speranță a filmului- Saul Nanni, actor italian în vârstă de 24 de ani, care va putea fi urmărit în curând în adapatrea pentru Netflix a producției ”Ghepardul”, un remake al filmului din 1963, în care au jucat Alain Delon și Claudia Cardinale. Întâmplarea face ca Deva să preia chiar rolul Claudiei Cardinale în miniseria de șase episoade.

Relația lor datează din luna octombrie 2023, dar cei doi si-au făcut apariția împreună pentru prima dată în mod oficial la Săptămâna Modei de la Paris, din luna ianuarie. Saul Nanni a mai impuscat un rol care il va propulsa cu siguranță în lumea filmului- acesta va juca rolul lui Rocco Siffredi, celebrul star porno, în filmul biografic realizat tot de Netflix.

Foto: Hepta

Related Posts

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…