Andreea Leta ∙ October 27, 2023 ∙ 3 min read

La 59 de ani, Monica Bellucci cucerește fără niciun efort orice privitor. Aflată zilele trecute la Rome Film Festival, frumoasa actriță a demonstrat încă o dată că este nedetronabilă atunci când vine vorba despre adevărata senzualitate. 

Pe lângă frumusețea naturală, asupra căreia timpul nu face decât să adauge grație, Monica Bellucci este una dintre celebritățile care au păstrat un stil clasic, lipsit de artificiu. Din ținutele ei au lipsit întotdeauna accesoriile excesive, combinațiile cromatice aprinse sau, cel mai important, tendințele. Indiferent de ce au dictat trendurile, frumoasa actriță a păstrat aceeași linie a garderobei care a transformat-o într-un adevărat fashion icon. Pe lângă rolurile unor filme de renume precum Malena, Irreversible, Spectre sau The Apartment, Monica Bellucci a fost protagonista numeroaselor campanii Dolce&Gabbana, una dintre casele de modă cu care întotdeauna a avut o relație specială.

Iar atunci când îi rosești numele, probabil că și ție îți apare automat în minte ținuta ei statuară, îmbrăcată într-o rochie ce urmărește perfect liniile trupului, și o pereche de pantofi cu toc amețitor. Exact așa s-a prezentat și anul acesta la premierele de film de la festivalurile internaționale, pentru care a ales rochii ce puneau în evidență linia umerilor și a bustului. 

Atunci când participă la evenimente de zi, preferă să poarte deux pieces. Tonurile sobre sunt favorite, așa că rar o vei vedea în nuanțe aprinse de roșu. Griul, lila-ul vânătă, negrul sau roșul burgundy sunt printre nuanțele sale preferate. Aceste costume sunt asortate mai tot timpul cu ghete sau pantofi cu platformă, care generează și în acest caz aspectul de statuie. 

În cazul vestimentației casual, așa cum deja te aștepți, nu o vezi în pantofi sport, ci tot pe tocuri, în ținute ce-i pun în valoare silueta. Adoră adevărata bijuterie, așa că nu o vei vedea purtând gablonțuri sau piese masive. Colierele cu pietre la baza gâtului sunt aproape nelipsite din ținutele ei. Accentul cade întotdeauna pe chip, dar și pe bust, talie și șolduri. 

Alături de Sophia Loren, Claudia Cardinale sau Monica Vitti, Monica Bellucci face parte din categoria femeilor care inspiră prin autenticitate, senzualitate și firesc.

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…