Andreea Leta ∙ October 27, 2023 ∙ 3 min read

La 59 de ani, Monica Bellucci cucerește fără niciun efort orice privitor. Aflată zilele trecute la Rome Film Festival, frumoasa actriță a demonstrat încă o dată că este nedetronabilă atunci când vine vorba despre adevărata senzualitate. 

Pe lângă frumusețea naturală, asupra căreia timpul nu face decât să adauge grație, Monica Bellucci este una dintre celebritățile care au păstrat un stil clasic, lipsit de artificiu. Din ținutele ei au lipsit întotdeauna accesoriile excesive, combinațiile cromatice aprinse sau, cel mai important, tendințele. Indiferent de ce au dictat trendurile, frumoasa actriță a păstrat aceeași linie a garderobei care a transformat-o într-un adevărat fashion icon. Pe lângă rolurile unor filme de renume precum Malena, Irreversible, Spectre sau The Apartment, Monica Bellucci a fost protagonista numeroaselor campanii Dolce&Gabbana, una dintre casele de modă cu care întotdeauna a avut o relație specială.

Iar atunci când îi rosești numele, probabil că și ție îți apare automat în minte ținuta ei statuară, îmbrăcată într-o rochie ce urmărește perfect liniile trupului, și o pereche de pantofi cu toc amețitor. Exact așa s-a prezentat și anul acesta la premierele de film de la festivalurile internaționale, pentru care a ales rochii ce puneau în evidență linia umerilor și a bustului. 

Atunci când participă la evenimente de zi, preferă să poarte deux pieces. Tonurile sobre sunt favorite, așa că rar o vei vedea în nuanțe aprinse de roșu. Griul, lila-ul vânătă, negrul sau roșul burgundy sunt printre nuanțele sale preferate. Aceste costume sunt asortate mai tot timpul cu ghete sau pantofi cu platformă, care generează și în acest caz aspectul de statuie. 

În cazul vestimentației casual, așa cum deja te aștepți, nu o vezi în pantofi sport, ci tot pe tocuri, în ținute ce-i pun în valoare silueta. Adoră adevărata bijuterie, așa că nu o vei vedea purtând gablonțuri sau piese masive. Colierele cu pietre la baza gâtului sunt aproape nelipsite din ținutele ei. Accentul cade întotdeauna pe chip, dar și pe bust, talie și șolduri. 

Alături de Sophia Loren, Claudia Cardinale sau Monica Vitti, Monica Bellucci face parte din categoria femeilor care inspiră prin autenticitate, senzualitate și firesc.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Se poartă ”cu fundiță”

După cum ai observat probabil deja, fundițele sunt accesoriile care definesc moda sezonului rece. Purtate ca accesorii în…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…