Monica Cismaru ∙ June 7, 2021 ∙ 2 min read

meghan harry parinti

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au devenit pentru a doua oară părinți vineri, 4 iunie, când s-a născut fiica lor, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, la maternitatea din Santa Barbara, la ora locală 11.40.

Bebelușul a avut la nașstere 3,3 kilograme și atât fetița, cât și mama se simt bine, au anunțat reprezentanții Ducilor de Sussex, care au așteptat două zile până să facă anunțul venirii pe lume al bebelușului.

Fiica lui Meghan și a lui Harry a fost botezată în cinstea Reginei Elizabeta a II-a, cu numele ei de alint, dar și în memoria bunicii ei paterne, Prințesa Diana. Lilibet era porecla de alint a Reginei în copilărie, când acasta nu-și putea pronunța corect numele. Regina a fost anunțată înainte de intențiile legate de numele fetiței, precizează aceiași reprezentanți ai Ducilor de Sussex, care au mai anunțat că Meghan și Harry intră într-un concediu pe timp nelimitat, pentru a se dedica celor doi copii, Lilibet și Archie (2 ani). Casa Regală Britanică a emis un comunicat prin care își arată încântarea față de vestea nașterii lui Lilibet, iar Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton au transmis, la rândul lor, că sunt foarte bucuroși să afle de venirea pe lume a lui Lilibet și le transmit proaspeților părinți numai bine.

meghan harry

Jurnalistul Omid Scobie, un apropiat de-al lui Meghan Markle, a spus că, de data aceasta, Ducii de Sussex nu vor mai împărtăși fotografia cu fetița lor imediat după naștere, cum s-a întâmplat în cazul lui Archie, iar cei care vor să trimită cadouri în cinstea nașterii ei, să le direcționeze către organizațiile de caritate dedicate femeilor și tinerelor vulnerabile.

Lilibet Diana este cel de-al 11-lea nepot al Reginei Elizabeta și primul descendent la Familiei Regale Britanie născut în afara granițelor.

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…