Prințul Harry a părăsit Marea Britanie cu o zi înainte de cea de-a 95-a aniversare a Reginei Elizabeta

printul harry

Cu doar o zi înainte de aniversarea bunicii lui, Regina Elizabeta a II-a, care împlinește 95 de ani pe 21 aprilie, Prințul Harry a plecat înapoi în Statele Unite, după ce s-a întors în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, Ducele de Edinburgh.

Se pare că Prințul Harry n-a mai avut răbdare să petreacă timp departe de noua lui casă din California și de familia lui- Meghan Markle, care e însarcinată, și de fiul lor, Archie, de doi ani.

printul harry

Prințul Harry a petrecut zece zile în Mare Briatnie, unde s-a întors după un an de pauză, imediat după ce a aflat de trecerea în neființă a bunicului său, Prințul Philip, pe 9 aprilie. Cât timp a fost prezent în țara natală, Prințul Harry n-a reușit să repare relația deteriorată cu familia lui, relație care a suferit și mai tare după infamul interviu acordat de el și de Meghan lui Oprah Winfrey. Regina Elizabeta e în doliu și încă deplânge moartea soțului ei alături de care a trăit 73 de ani, iar Prințul Charles a plecat imediat dupa înmormântare în Țara Galilor, unde deține o reședință, pentru a jeli în liniște moartea tatălui său. Așa că Harry n-a apucat să poarte discuții profunde cu membrii familiei rănite de spusele și de faptele sale și nici nu le-a recâștigat încrederea pierdută.

Cea de-a 95-a aniversare a Reginei cade în perioada de doliu și nu va fi marcată în niciun fel.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle