Brandurile de fashion favorite ale Prințesei Diana

printesa diana fashion

De la cele mai mari case de modă la cele mai accesibile branduri, Prințesa Diana a creat o nouă imagine stilistică a monarhiei britanice- una fresh, elegantă, sofisticată, dar și practică în același timp. Azi, mai mult ca oricând, imaginea Prințesei Diana este reperul suprem de eleganță și de rafinament și continuă să inpire generații întregi de femei pasionate de modă și de frumos. Prințesa Inimilor purta de la creații haute coture la branduri de mass market cu aceeași delicatețe. Iată care erau brandurile favorite de fashion ale Prințesei Diana.

Catherine Walker

catherine walker printesa diana

catherine walker

Creatoarea de modă britanică a creat majoritatea look-urilor iconice ale Prințesei Diana, iar ținuta supremă este rochia de mireasă, de la nunta Dianei cu Prințul Charles, din 1981. De-a lungul timpului, colaborarea stilistică dintre Catherine Walker și Prințesa Diana a cotinuat cu succes, iar designerul a contribuit la formarea imaginii impecabile a Prințesei. Coincidență sau nu, Catherine Walker este și una dintre creatoarele de modă preferate de Kate Middleton.

Dior

dior

Legătura dintre Prințesa Diana și legendara casă de modă franceză a fost una strânsă; drept urmare, ca un omagiu adus eleganței prințesei, Casa Dior a redenumit modelul de geantă preferat de Diana Lady Dior, după ce modelul se intitulase anterior Dior Chouchou.

Versace

De la ținutele de zi la cele de seară, Prințesa Diana era o mare admiratoare a Casei Versace. După o lungă perioadă de timp, în care protocolul pentr membrii monarhiei prevedea purtarea exclusivă a designerilor britanici, Prințesa Diana a spart aceste bariere și a purtat frecvent ținute ale brandului favorit.

Ferragamo

O altă marcă italienească de modă aflată pe lista preferințelor Prințesei Diana, care a fost văzută în numeroase rânduri purtând poșete Ferragamo, asociate cu diverse ținute. Aici, poșeta Ferragamo este accesoriul alăturat celebrei Revenge Dress, o creație Versace.

Levi’s

Prințesa Diana adora să poate jeans, iar numeroase fotografii atestă acest lucru. Fie că asocia jeanșii cu ținute casual sau îi accesoriza pentru seară, acest articol de îmbrăcăminte era nelipsit din garderoba de prințesă.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle