megan fox machine gun kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit și au sărbătorit evenimentul bându-și unul altuia sângele. Cererea în căsătorie a avut loc la un wellness spa din Puerto Rico- Spa Botánico – Ritz-Carlton Dorado Beach, după aproape doi ani de relație.

Megan Fox (35 de ani) și Machine Gun Kelly (31 de ani), pe numele adevărat Colson Baker, s-au cunoscut în martie 2020, pe platourile de filmare ale dramei Midnight in the Switchgrass, pe când actrița încă era căsătorită cu Brian Austin Green, cu care are trei copii. Cei doi au început o aventură toridă, care s-a soldat cu divorțul lui Megan de Brian două luni mai târziu, după un mariaj de zece ani si trei fii- Noah, 9 ani, Bodhi, 7 ani și Journey, 5 ani.

megan fox machine gun kelly

Machine Gun Kelly n-a mai fost căsătorit până acum, dar are o fiică de 12 ani, Cassie, dintr-o relație anterioară Emma Cannon.

Anunțul logodnei a fost făcut de Megan Fox, care a postat pe rețelele sociale un video cu cererea în căsătorie, care a avut loc pe data de 11 ianuarie. Actrița a menționat alături de video că ea și cu viitorul ei soț și-au băut unul altuia sângele în cinstea evenimentului.

”În iulie 2020 stăteam la umbra unui copac banyan și speram să trăim o magie. Nu știam ce ne așteaptă și habar n-aveam de efortul și de sacrificiile pe care le presupune o relație, dar eram îmbătați de dragoste și de karma. Un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs împreună mai mult decât îmi puteam imagina, m-a cerut în căsătorie. Și am spus da, așa cum aș fi spus și într-o viață anterioară și cum aș spune și într-o viață viitoare. Apoi ne-am băut unul altuia sângele”, a scris Megan Fox alături de înregistrarea cu cererea în căsătorie.

Megan Fox a primit două inele de logodnă de la Machine Gun Kelly, nu unul. Actorul și cântărețul a menționat că el însuși a conceput inelele de logodnă, alături de designerul de bijuterii Stephen Webster: unul cu smarald (piatra asociată datei de naștere a lui Megan) și unul cu diamant (piatra specifică datei lui de naștere), montate pe două benzi magnetice în formă de spini.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts