megan fox secrete beauty

Megan Fox (35 de ani) a fost dintotdeauna admirată pentru frumusețea ei, iar acum, mai mult ca oricând. Actrița nu se sfiește să admită că aspectul ei plăcut este marele ei atu și încearcă să-și mențină această imagine cât mai mult timp. Pe lângă moștenirea genetică, Megan Fox face tot posibilul să-și ajute corpul să rămână cât mai mult timp în topul standardelor actuale de beauty. Iată care e rutina ei de înfrumusețare și care sunt pașii pe care nu-i omite pentru a-și menține frumusețea și prospețimea.

Secretul ei nr 1 de beauty este folosirea uleiului de semințe de struguri- nimic pretențios, un simplu ulei, ce-i drept, oraganic, presat la rece, pe care îl folosește constant, după duș, pentru emolierea pielii.

Megan Fox declară pentru InStyle că preferă uleiul de semințe de struguri pentru că are o consistență mai ușoară decât cel de măsline.

Apoi, vedeta spune că face numai dușuri, pentru că nu are răbdarea să stea scufundată în apă timp de zeci de minute.

Megan Fox are o piele foarte albă și suferă de sensibilitate la cremele de protecție solară.

megan fox secrete beauty

Vedeta e nevoita să se expună cât mai puțin la soare, iar când o face, aplică doar La Roche- Posay Anthelios AC SPF 30 High Protection Fluide Extreme Sunscreen.

Megan Fox e adepta zicalei Less Is More.

Când nu e nevoită să apeleze la un make-up complex pentru ocazii speciale, Megan își lasă fața liberă și nu folosește multe produse cosmetice, ci alege mai puține, dar eficiente. Își curăță tenul și îl hidratează cu Bulgarian Rose Otto de la Epicuren Discovery.

Pentru pielea din jurul ochilor, actrița folosește un serum cu Vitamina C de la Perricone MD, pe care îl aplică de 3-4 ori pe zi, pe fața curată.

Merge săptămânal la tratamente pentru față și apelează la procedura cu oxigen, care e eficientă în prevenirea ridurilor, în îmbunătățirea circulației sanguine și în stimularea producerii naturale de colagen.

Hidratarea e un alt pas pe care Megan Fox nu-l omite.

Aceasta are grijă să bea câte 10-12 pahare de apă zilnic pentru eliminarea toxinelor și pentru a avea o piele hidratată. În plus, acordă o atenție deosebită odihnei.

 

Foto: Hepta

Related Posts