megan fox brian austin

Se pare că Megan Fox și Brian Austin Green nu mai formează un cuplu, deoarece actrița a fost văzută în compania unui alt bărbat, iar soțul ei a postat un mesaj criptic pe social media.

 

Fluturii se plictisesc să stea pe aceeași floare pentru prea mult timp”, a scris Brian Austin Green (46 de ani) pe Instagram, ceea ce a declanșat o mulțime de speculații la adresa naturii relației pe care o are acum cu mama celor trei copii ai săi. Megan Fox (34 de ani) a fost văzută de câteva ori în compania rapperului Machine Gun Kelly în zona exclusivistă Calabasas din Los Angeles, plimbându-se cu mașina și cumpărând mâncare.

megan fox

 

 

 

Brian Austin Green și Megan Fox sunt căsătoriți de zece ani și au împreună trei fii: Noah Shannon, 7 ani, Bodhi Ransom, 6 ani și Journey River, 3 ani. Relația lor a fost mereu una tumultoasă, cu multe suișuri și coborâșuri, care au culminat în 2015 cu o tentativă de divorț din partea actriței. După o perioadă în care au stat despărțiți, cei doi s-au împăcat și au încercat să-și mențină familia intactă, ceea ce le-a reușit până recent, când Megan Fox a fost distribuită în producția Midnight In The Switchgrass, alături de Machine Gun Kelly (30 de ani), cu care se pare că a început o relație extraconjugală.

machine gun kelly

Machine Gun Kelly 

Chiar dacă filmările au fost suspendate pe timpul pandemiei, se pare că protagonștii nu pot sta departe unul de celăalalt și se întâlnesc frecvent. Chiar de ziua lui Megan Fox, pe 16 mai, soțul ei a postat mesajul cu subînțeles, alături de o fotografie cu un fluture pe o floare. ”La un moment dat, fluturii se plictisesc să stea pe aceeași floare, încep să se simtă sufocați. Trăiesc într-o lume mare și vor să experimenteze”, este mesajul integral scris de Brian Austin Green. În plus, actorul a fost văzut zilele acestea fără verighetă, frecventând aceeași cafenea în care au fost văzuți soția lui și noul bărbat din viața ei.

 

 

Foto: Hepta

Related Posts