Imagini cu vila impresionantă din Los Angeles în care locuiesc Prințul Harry și Meghan Markle

meghan markle harry vila tyler perry

Publicația britanică Daily Mail a intrat în posesia unor imagini cu vila impresionantă din Los Angeles în care s-au mutat Prințul Harry și Meghan Markle.

Cuplul locuiește într-o vilă ultraluxoasă în valoare de 18 milioane de dolari din Beverly Hills, care îi aparține mogulului de la Hollywood Tyler Perry, desemnat de Forbes în 2011 drept cel mai bine plătit protagonist din industria de entertainment, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

După îndelungi speculații legate de locuința fostului cuplu regal Harry și Meghan, cei doi au fost localizați. Aceștia s-au mutat într-un conac în stil toscan cu opt dormitoare și 12 băi, amplasat în complexul exclusivist Beverly Ridge Estates, păzit de o armată de bodyguarzi. Casa aparține mogulului din industria de entertainment de la Hollywood, Tyler Perry (50 de ani), cunoscut producător, actor, dramaturg, pe care Harry și Meghan l-au cunoscut prin intermediul prietenei lor comune, cunoscuta vedetă de televiziune Oprah Winfrey. Totuși, Harry și Meghan n-au fost văzuți niciodată în public în compania lui Perry.

meghan markle harry vila tyler perry

Proprietatea lui Tyler Perry se întinde pe o suprafață de aprope 10 hectare și se află pe un deal, cu o priveliște impresionantă asupra orașului. Încă nu se cunosc detalii despre înțelegerea dintre Harry, Meghan și Perry – dacă cei doi au închiriat vila sau dacă acestia sunt oaspeții producătorului american. Tot aici se pare că a fost înregistrat și filmulețul aniversar cu Archie, fiul Ducilor, publicat săptămâna trecută, la aniversarea de un an a celui mic.

Oprah Winfrey este și nașa fiului în vârstă e cinci ani al lui Perry, Aman. Se pare că Ducii de Sussex lucrează în prezent la o serie de documentare împreună cu realizatoarea tv.

Surse citate de Daily Mail susțin că Harry și Meghan sunt foarte discreți în ceea ce privește stabilirea lor în Los Angeles și că și-au ales cu mare atenție locul de traziție pe teritoriu american, până când se vor hotărî să-și cumpere o proprietate aici. Beverly Ridge este un complex megasecurizat, care asigură discreția dorită de Meghan și de Harry, ai căror vecini sunt la rândul lor oameni bogați din tată-n fiu și nu personaje devenite celebre peste noapte.

Pentru a-i ajuta la treburile gospodărești din locuința imensă pe care o ocupă în prezent, Meghan si Harry au angajat-o pe fosta menajeră a lui David și a Victoriei Beckham, Rebecca Mostow,  în vârstă de 70 de ani.

Foto: Hepta, Daily Mail

Categorii Lifestyle